Kaikkien aikojen 2014

26.12.2013 | Yrittäminen | Ville Tolvanen

Kaikkien aikojen 2014

Vuosi sitten keskityimme kehittämään yrityksille enemmän, parempaa liiketoimintaa vähemmällä. Ajattelumallimme yritysmuotoilu otti merkittävän askeleen eteenpäin ja lopputuloksena syntyi inspiroivia visioita, tavallista parempia strategioita, digistrategioita, tehokkaampaa markkinointia, uutta liiketoimintaa ja uusia yrityksiä. Pystytimme syksyn aikana myös Digitalist Network –kollektiivin, joka sai lentävän lähdön. Ideana on törmäyttää ideoita, ajatuksia ja osaamista digitalisoitumisesta pilvipalvelun ja tapahtumien avulla.

Tulevana vuonna syvennämme osaamistamme entisestäänkin. Keskitymme pohtimaan yhdessä nykyisten ja muutamien uusien asiakkaiden kanssa mitä nyt ja seuraavaksi pitäisi tehdä. Kehitämme uutta ajattelua, uusia ideoita ja sparraamme parempia strategioita, johtamista, myyntiä ja markkinointia murroksellisessa toimintaympäristössä. Digitalisoitumisen aiheuttamat muutokset ja uuden liiketoiminnan mahdollisuudet ovat osaamisemme ytimessä.

Lisää ajatuksista, teemoista ja tuotteistuksista löydät artikkelist Rooman etusivulta.

Ps. Rautalankaa Rooman vuodesta 2013:

Dia1

JAA

[et_social_share]

KIRJOITA KOMMENTTI

Kirsi Kommonen
2013-12-28 20:30:29

Onnea, Ville, ja muut neljä huippua! Digimarkkinoinnin ainakin osaat. Olen jopa suositellut sinua yhden yrityksen hallitukseen, vaikka emme ole milloinkaan tavanneet. Nautin siitä, että sinulla on energiaa ja jaksamista pitää ääntä tärkeistä asioista.

Kaikkien aikojen 2014 toivotellen,
Kiu

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.

Ville Tolvanen
2014-01-07 10:07:52

Kiitos Kirsi!

Olen uhrannut itseni esimerkiksi ja yrittänyt näyttää mallia vaikuttamiseen verkossa. Kiitos suosittelusta! Entiset esimieheni todella suosittelevat minulle työskentelyä omistajien, hallitusten ja ylimmän johdon kanssa. Sen verran haastavaa on ilmeisesti työtetekevien nieleskellä ympyröitäni ;) Terkut ja erinomaista vuotta 2014!

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.