Täydellinen yritys

23.07.2022 | Omistajuus | Ville Tolvanen

Täydellinen yritys

Ajatus täydellisestä yrityksestä on lähes täydellinen paradoksi. Mikään yritys ei ole täydellinen, mutta tilanne ei silti estä yritystoiminnan jatkuvaa kehittämistä ja parantamista. Jokaisesta yrityksestä on aina olemassa parempi versio entisestä.

Täydellinen yritys on myös Ville Tolvasen -kirjaprojekti. Tämä kirjoitus kokoaan aiempaa materiaalia omistajuudesta, strategiasta, johtamisesta sekä hallitustyöstä. Ajatuksena on jalostaa ajatuksista kirkas kokonaisuus. Voit antaa apusi ajattelun kehittämiseen kommentoimalla artikkeleita. Palaute on aina kirjoittajan kerosiiniä ja auttaa saamaa ajatuksia ja tekstejä valmiiksi. Nyt lukemaan ja kommentoimaan!

Sisällysluettelo:

  1. Omistajuus ja omistajastrategia
  1. Hallitus ja hallitustyön kehittäminen
  1. Hyvä strategia ja strategiaprosessi
  1. Kasvu ja johtaminen
  1. Yritystoiminnan kehittäminen

JAA

[et_social_share]

KIRJOITA KOMMENTTI

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.