Vir-Act eka erä

23.10.2020 | Johtaminen | Ville Tolvanen

Vir-Act eka erä

Kaksi kuukautta sitten perustimme Juho Jokisen kanssa Virtual Activistin. Visiona on ottaa digitalisaation seuraava askel luopumalla kiinteistä rakenteista ja luomalla ketterämpää ja parempaa liiketoimintaa vähemmällä. Näemme aktiivisen kehittämisen, verkostoitumisen, tehostamisen, säästämisen ja kestävyyden ajattelumallina, jopa elämäntapana. Pyrimme itse elämään kuten opetamme.

Vir-actin tavoitteena on tutkia, neuvoja ja sijoittaa virtualisoituvaan maailmaan. Näemme tuotantotalouden rakenteiden murtuvan kaikkialla johtamisesta tuotantoon ja uskomme älykkäiden, joustavien ja verkostomaisten ratkaisujen tuottavan tilalle kestäviä ja parempia ratkaisuja. Käytännössä toimimme yritysten hallitusten sparraajiana, neuvonantajina, hallitusten jäseninä ja satunnaisesti konsultteina.

Uskomme muutoksen syntyvän omistajien, hallituksen, johdon ja työntekijöiden tiiviissä yhteistyössä. Keskiössä on uuden kokeileminen, jatkuva kasvu, säästöt, tehostaminen, luopuminen ja verkostot.

Ensimmäiset kuukaudet ovat olleet vilkkaita. Olemme saaneet kymmenkunta yhteydenottoa, pitäneet kaksi suosittua webinaaria, jotka löytyvät Youtubesta, kehittäneet edelleen hallitussparraajamalli ”Board As A Service – mallia” sekä myyneet muutaman konsultointiprojektin. Erittäin toivottu avaus ja vähän jopa enemmän kuin odotimme.

Käymme nyt neuvotteluja vuoden 2021 tekemisistä ja erityisesti hallitustehtävistä. Muutamia vapaita paikkoja on vielä jäljellä. Lisäksi aiomme tehdä jonkin verran kasvuun, digitalisaatioon ja virtualisointiin liittyvää konsultointia sekä muutaman sijoituksen. Ajatusmallimme tuntuu saavan hyvän vastaanoton ja olevan aikaan otollinen. On kivempaa luoda uutta ja uudistaa vanhaa kuin odotella pandemian loppumista ja tuhoja. Kriisithän ovat aina otollisinta aikaa uudelle ja muutoksille.

Perustimme Facebookiin ryhmän yritystoiminnan ystäville. Mukana on jo melkein 800 ihmistä. Tervetuloa mukaan mikäli ajatukset ja tekemiset kiinnostavat. https://www.facebook.com/groups/189620172468832/?ref=share

V

JAA

[et_social_share]

KIRJOITA KOMMENTTI

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.