Oodi Somelle

16.09.2018 | Yrittäminen | Ville Tolvanen

Oodi Somelle

Some on kyllä aivan mahtava.

Aina löytyy kiinnostavia ihmisiä, jotka välittävät jakaa, julkaista ja keskustella asioista. Ai hitsi miten helppoa seurata, opiskella ja oppia. Viihtyä. Suuttua. Olla samaa, eri maata ja mielipiteiden välissä.

Some on kuspäitä täynnä. Niin on muuten muukin maailma. Onneksi ei enää tarvitse tyytyä teksti-TV:n tohinaan ja pelkkien päätoimittajien egoiluun. Jokainen saa ja voi halutessaan olla oman elämänsä päätoimittaja. Kertoo mikä maistuu, sattuu ja välittää sanaa kanssakärsijöille.

Pidän somesta ja sen tunnelmasta. Se on vähän kuin kauppatori tai asemahalli. Täynnä tietäjiä ja osaamista Esson baarista päivystäviin dosentteihin. Hölmöjä ovat vain muiden tökkimiseen elämänsä tuhlaavat.

Aloita jotain. Rakenna jotain. Seuraa jotain. Jaa muillekin. Ime somea. Ota jotain irti ja jätä enemmän tilalle.

Viikonloppuja! V

JAA

[et_social_share]

KIRJOITA KOMMENTTI

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.