Sanoma

05.04.2016 | Markkinointi | Ville Tolvanen

Sanoma

Sani leino keksi hyvän idean harjoittaa omaa kykyä kirjoittaa jotain viidessä minuutissa. Syntyi https://medium.com/@SaniLeino/5minstory-a39848c8aa4d#.n7hd2oi19 ja 5#minstory

Innostuin kokeilemaan aiheesta, joka oli juuri sillä hetkellä mielessäni. Tästä se lähti.

Yksi eniten elämässä ihmetyttäviä asioita on miten asioita pitäisi viestiä, välittää ja vastaanottaa. Eli miten ja missä tieto osuu oikeaan aikaan, paikkaan ja kohderyhmään.

Kutsut tärkeitä ihmisiä kuulemaan asiaasi. Osa tulee, suurin osa ei. Keskustelet ihmisten kanssa tärkeistä asioista. Aika muutoksille ei ole oikea. Keskustelet asioiden kehittämisestä. Olisi kuulemma hyvä järjestää aikaa ja tilaisuuksia asioiden syventämiselle. Sitä aikaa ei koskaan tule.

Vaikka kuinka toistat, tuntuu maailman yleisin viesti olevan, ettei asiasta ole riittävästi kerrottu. Sitten on niitä, jotka paheksuvat kaikkea toistoa, vaikka analytiikan mukaan juuri toistamisen tekee viestistä tehokkaampaa ja se saavuttaa laajemmin kohderyhmiä. Mitä yhdestä harmistujasta jos levikki kasvaa ja kokonaispeitto paranee?

Vieläkin Suomessa joku kehtaa vaieta ja pitää sitä tiedon jakamista parempana arvona. Vieläkin joku väittää vähemmän olevan enemmän vaikka se harvoin jos koskaan totta on. Asiat voivat olla tärkeitä, relevantteja, laadukkaita ja silti kaikkien huulilla. Vain vaikeneminen on itsekästä tiedon panttausta ja vittuilua sinua seuraaville. Laita hyvä liikkeelle ja osoita rakkautesi asioita, ihmisiä ja yrityksiä kohtaan.

V

JAA

[et_social_share]

KIRJOITA KOMMENTTI

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.