Syvään Päätyyn

15.02.2016 | Johtaminen | Sami

Syvään Päätyyn

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text text_lead=”yes”]Uuden luominen vaatii rohkeutta kyseenalaistaa tuttu ja turvallinen, vaatia itseltään enemmän ja sukellusta tuntemattoman syvään päätyyn. Uusi on parempi ajatus vanhasta ja reflektio uudesta ajasta. Parhaimmillaan uusi yhdistää kaiken vanhasta opitun.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Matkani verkossa alkoi toukokuussa 2011 henkilökohtaisella päiväkirjalla verkossa. Ennen Twitterin läpilyöntiä ei tapahtunut juuri muuta kuin allekirjoittaneen mielen terapiaa. Sitten yksittäisestä sivustosta kasvoi vierailevien kirjoittajien panostuksella pieni yhteisö ja ”Päivän Tolvanen.” Hyvät kokemukset vaikuttamisesta verkossa antoivat rohkeutta synnyttää Digitalist Network ja nyt tämän henkilökohtaisen palvelun kolmannen version.

Aloittaessani häpesin itseäni, ajatuksiani eikä minulla ollut rohkeutta luoda ajatuksilleni parasta mahdollista visuaalista ympäristöä. Vastustajat ja kannustajani auttoivat minua luopumaan häpeästä ja ymmärtämään väärässä olemisen inhimillisyyden ja kollektiivisen oppimisen merkityksen. Rohkeus kokeilla ja luoda uutta mullistivat työelämäni. Syntyi reissu, jolle on todellakin ollut syytä lähteä. Tämä matka on vienyt minut asioihin, ihmisiin ja ympäristöihin, joita en olisi ikinä arvannut kokevani.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row row_height_percent=”30″ back_image=”44722″ overlay_color=”color-xsdn” overlay_alpha=”50″ gutter_size=”3″ shift_y=”0″][vc_column column_width_percent=”100″ position_vertical=”middle” align_horizontal=”align_center” overlay_alpha=”50″ gutter_size=”3″ align_medium=”align_center_tablet” medium_width=”0″ align_mobile=”align_center_mobile” shift_x=”0″ shift_y=”0″ z_index=”0″ width=”1/1″][vc_column_text]

”UUSI YHDISTÄÄ PARHAIMMILLAAN KAIKEN VANHASTA OPITUN”

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Business X Design

Kolmas sukupolvi palveluani luotaa ajatusta vaikuttamisesta visualisoituvassa verkossa. Halusin luoda solmukohdan yksittäisille ajatuksille, ideoille, viesteille ja vaikuttamiselle. En ajattele verkkosivustoa pelkkänä blogimaisena päiväkirjana, vaan enemmänkin erilaisten sisältöjen solmukohtana. Itse olen pitänyt vaikuttamiseni teemoina johtamista, markkinointia, digitalisaatiota ja henkilökohtaista kasvua. Kaikki sisältö rakentuu nyt näiden ajatusten ympärille. Omassa mielessäni ne yhdessä synnyttävät parasta yritysmuotoilua – Ajatukset ja osaaminen kohtaavat parhaan mahdollisen olemuksen.

Haluan oppia miten muoto, sisältö ja käyttäjät kohtaavat parhaalla mahdollisella tavalla.

Kiitos sinulle, joka olet jakanut matkaani verkossa. Kiitos myös sinulle, joka olet äänekkäästi vastustanut ajatuksiani. Palaute on kirjoittajan kerosiiniä. Jakaminen on ideoista, ajatuksista ja ihmisistä välittämistä. Jatkamme siitä mihin Nokian ”Connecting People” jäi pelkän äänen avulla. Luomme yhteisöllistä parviälyä ja ”ihmisten internetiä” parempien palveluiden, liiketoiminnan ja yhteisöjen luomiseksi. Tavoittelemme yhdessä enemmän ja parempaa vähemmällä. Tavoittelemme maailmaa, jossa elää terveempiä, onnellisempia ja vauraampia ihmisiä. Onpa hienoa olla kanssasi ajassa, joka tarjoaa kokemuksia yhdessä ja etänä. Välillä yhdessä ja erikseen hyviä sisältöjä siemaillen. Kiitos että olet siinä. Jatketaan yhdessä matkaa ja katsotaan mihin kaikkeen se yhteistyössä kantaa.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image media=”44770″ media_width_percent=”100″][/vc_column][/vc_row]

JAA

[et_social_share]

KIRJOITA KOMMENTTI

Hannu Mänty
2016-02-15 20:37:51

Go Go Ville! Joka kerta kun luen sinun juttujasi ja ajatuksenlentoa, olen valmis vastaanottamaan aivotaistelua päässäni. Pitäisikös hieman huolestua, sillä harvemmin edes kyseenalaistan ajatuksiasi vaan heitän ne kokeiluun ja soveltamiseen välittömästi.

Jatka entistä lujempaa, sillä ei ole vaihtoehtoja!

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.

Ville Tolvanen
2016-02-27 18:48:19

Kiitos Hannu! Hienoa tarinaa kirjoitatte myös Inhuntilla! Ei ole muuta vaihtoehtoa!

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.

Timo Nisula
2016-02-15 20:57:03

kohti ääretöntä ja yli!!!! Vain muutos vie eteenpäin!!!!

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.

Ville Tolvanen
2016-02-27 18:47:06

Totta - hyvan vaihteen olet Timo löytänyt. Kiva jakaa matkaa! V

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.

Jorma Lind
2016-02-15 21:03:02

Timon kommentti vei jalat suusta. Näin se vain menee.

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.

Ville Tolvanen
2016-02-27 18:46:21

Kiitos Jorma! Hienoa kun olet mukana #parhaatmukana

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.

Anne-Marie Haavikko
2016-02-16 07:43:01

Osin sinun ansiosta oma digitalisoituminen ja oman itteni brändääminen mikrotasolla etenee.. Hitaasti mutta varmasti ja mitä luultavimmin joka kerta ilon kautta. Kiitos ja kumarrus! Uskomattominta lienee ymmärtää henkilökohtaisen kehittämisen mahdollistaminen positiivisuuden kautta.

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.

Ville Tolvanen
2016-02-27 18:45:40

Hieno kuulla, palaute todellakin on kirjoittajan kerosiinia ? Positiivisuus on vaikea asia itsellenikin, silti täytyy vaan jaksaa yrittää.

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.

Somevaari
2016-02-16 11:08:52

Jos ja kun pystyy luopumaan häpeästä, voi saada siivet. Villen lentoa on ollut hienoa seurata.

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.

Ville Tolvanen
2016-02-27 18:43:59

Mahtavaa kun olet ollut mukana! Ja upeaa työtä e'teet itsekin ja aivan joka päivä ! V

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.

Christina Lundell
2016-02-18 00:03:36

Valitset hienot teemat Ville: johtamista, markkinointia, digitalisaatiota ja henkilökohtaista kasvua. Inspiroivaa!

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.

Ville Tolvanen
2016-02-27 18:43:08

Kiitos Christina! Mukava käydä matkaa yhdessä! Jatka hyvien asioden jakamista, Suomessa ei työ lopu kehittämisen saralla!

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.

Minna Karhu
2016-02-20 13:26:27

Keep going strong - seuraajien, oivaltajien, inspiroituvien joukko kasvaa joka päivä :).

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.

Ville Tolvanen
2016-02-27 18:41:43

Kiitos Minna kun olet mukana ja kannustat! Ajattelen sua tosi usein! V

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.

Kari Wikholm
2016-02-27 22:10:26

Oma mottoni on ollut fiilis x tekniikka, kiitos Ville että toit siihen uuden ulottovuuden, t. Wiki

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.