Huominen

09.03.2015 | Blogi | Ville Tolvanen

Huominen

Huominen on tekemistä vaille valmis.

Aivan kuten tulevaisuuskin. Suomessa asuu yrittäjä nimeltään Lauri Ahonen, johon kannattaa ehdottomasti tutustua. Hän on niin kiinnostunut ja huolestunut huomisesta, että laittoi omat rahansa likoon ja päätti perustaa huomisen luomiselle oman tapahtuman nimeltään Tomorrow.fi

Nyt haluan kannustaa sinuakin osallistumaan tapahtumaan! Olen veloituksetta auttanut Lauria tapahtuman järjestelyissä, koska haluan auttaa ja osallistua välillä myös rohkeisiin, lähes hullunrohkeisiin yrityksiin. Minulle Tomorrow – ja sen idea välittyi nopeasti.

Annetaan päivä vuodessa isomman huomisen luomiseen.

Luodaan tapahtumakonsepti, joka ventiloi ja avaa ajatuksiamme huomisen tekemisestä.

Tilaisuus on mielestäni hyvällä tavalla erilainen kuin Nordic Business Forum tai Slush. Minä aistin tulevassa herkkyyttä, luovuutta ja erilaista pohdintaa kuin kahdessa sinänsä loistavassa foorumissa. Tähän kannattaa osallistua! On niin kovaa tavaraa, että joudun siirtämään Digitalistin tapahtumaakin alta pois. Tänne tulee kaikki!

V

 

JAA

[et_social_share]

KIRJOITA KOMMENTTI

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.