Strategia & Luovuus kohtaavat: Studio 1080°

15.11.2012 | Yrittäminen | Ville Tolvanen

Strategia & Luovuus kohtaavat: Studio 1080°

Haluaisitko työskennellä modernissa työympäristössä yhteistyössä samalla tavalla ajattelevien ammattilaisten kanssa? Olemme pidempään pohtineet omien tilojemme laajentamista myös kasvuyritysten, konsulttien ja luovia palveluita tuottavien asiantuntijoiden käyttöön.

Haaveenamme on luoda vuoden vaihtuessa Helsingin ydinkeskustaan yhteisö, toimitila ja kohtaamispaikka ”poikkitieteellisen” liiketoimintaosaamisen yhdistämiseksi. Tavoite on pelkkää toimitilaa kunnianhimoisempi. Yrittäjyys, kasvu, yrityskulttuurit, yhteistyö ja uudet hankkeet ovat unelman johtolankoja.

Tarjoamme tiloja yksittäisille ammattilaisille, asiantuntijoille, suunnittelutoimistoille, tuotantoyhtiöille ja kasvuyrityksille. Etsitkö kiinnostavaa toimintaympäristöä? Ota yhteyttä.

JAA

[et_social_share]

KIRJOITA KOMMENTTI

Tiina Vainio (@tiinavainio)
2012-11-19 22:06:11

Moi Ville!
Tämä on ihan hassua, mutta olen itsekseni viritellyt aivan vastaavaa ajatusta täällä 115 km päässä Salossa. Tarvitsen yritykselleni toimitilat, mutta en halua vuokrata pelkkää koppia jostain ja kökkiä siellä yksin. Olen miettinyt miten ja kenen kanssa haluaisin työskennellä ja voisinko itse rakentaa sellaisen yhteisön - tulevaisuuden luovan, yhteisöllisen ja innostavan työyhteisön. Paikan jossa etätyöntekijä, freelanceri, konsultti, yksinyrittäjä tms. löytäisi työkavereita ja loistavat puitteet toimistolleen. Paikan jossa olisi yhteisiä tapahtumia ja ties vaikka mitä. Asia on vasta hautumavaiheessa, mutta saan tästä kirjoituksestasi potkua että en ole ainoa hullu, joka tällaisesta ympäristöstä haaveilee - hienoa kiitos :)

Toivottavasti laitat jatkossa vaikka tänne blogiisi lisätietoa miten teillä toimistohanke etenee!

Terveisin
Tiina

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.

Ville Tolvanen
2012-11-22 08:26:42

terve! hieno uutinen. Uskon monen meistä kaipaavan vastaavaa. Ja maailman muuttuessa myös toimitilan tarve ja määritelmä muuttuu. Kohtauspiste? Varmasti raportoin etenemisestämme. Terkut, V

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.

Tiina Vainio
2013-02-15 23:13:52

Moi Ville - meillä homma etenee, kurkaas tätä: http://paakonttori.wordpress.com/ Mites teillä? Oletko löytänyt uusia työkavereita?

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.

Ville Tolvanen
2013-02-16 09:46:23

Hieno hanke! meiltä puuttuu ankkuriyritys joka tarvitsisi vähän "enemmän" tilaa ettei tulisi ihan silppua... toistaalta aika kuluu asiakkaissa, joten esim. Kämp käy ihan hyvin ;) hieno hanke. seuraan innolla! V

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.