Rinki

01.07.2021 | Johtaminen | Ville Tolvanen

Rinki

Mentoroin menneen talven yli puolta tusinaa yrittäjää, omistajaa ja toimitusjohtajaa. Kysymyksessä on ei kaupallinen, avoin sparraus oman tekemisen johtamisesta, suunnitelmallisuudesta, tavoitteista ja tuloksista. Eli omien kokemusteni ja ajatusteni peilaamisesta vaativissa työympyröissä seilaavien tekijöiden kanssa. Upeita ihmisiä jokainen.

Haluan jakaa yhteisen ajatuksen ringistä. Idea on se, että jokaisen unelmat, visio ja tavoitteet ansaitsevat ja usein vaativat hyvän ringin ympärilleen toteutuakseen. Eli ihminen, tarvitsee tukea ja apua jaksamiseen, ongelmien ratkaisemiseen sekä tulosten syntymiseen. Siinä ei ole mitään pahaa, eikä väärää, eikä hölmöä.

Ajatus ringistä on tuttu formulatohtori Hintsan opuksesta. Siinä kerrotaan, miten formulakuskit palkkaavat tusinan ammattilaisia parantamaan ja tukemaan tavoitetta olla joukon kärjessä kilpailusta ja kaudesta toiseen. Sanotaan, että yli kymmenen ihmistä tukee laskijaa, joka kiertää maailmaa ja haluaa tulla aina nopeimmin alas vuorten rinteiltä. Esiintyvät artistit ostavat valtavan määrän palveluita tarjotakseen elämyksiä illasta toiseen.

Kysymys on yksilön oman suorituksen parantamisesta ja unelmien toteuttamisesta.

Voiko ruuhkavuosia elävällä perheellisellä olla oma rinki?

Aivan varmasti tehtävästä riippumatta. Ei ole väärin pyytää palautetta, ideoita ja ajatuksia oman unelman edistämiseen. Itse asiassa on pöljää kuvitella onnistuvansa yli odotusten sattumalta tai ainoastaan oman egon työntövoimalla. Pitkäjänteiset tulokset syntyvät asettamalla tavoitteita lyhyelle ja pitkälle aikavälille, kurinalaisella tekemisellä ja jatkuvalla parantamisella. Edellä mainittujen asioiden tekeminen ja saavuttaminen on helpompaa, kun omistajat, hallitus ja tekijät ovat samassa ringissä ja yhtälössä oikeanlaista osaamista.

Saatko riittävästi lisäarvoa omasta ringistäsi? Tai haparoitko yksin ”vahvana” naisena tai miehenä. Vaadi enemmän. Halua itsellesi ammattilaisten rinki ympärillesi. Saat enemmän ja parempia tuloksia aikaiseksi ja enemmän tyytyväisyyttä. Olen todistanut lukuisia kertoja, kuinka ihmiset ylittävät tavoitteensa, kunhan vain malttavat ensin valita ja toteuttaa ne ammattimaisella tavalla.

JAA

[et_social_share]

KIRJOITA KOMMENTTI

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.