Ajattele ääneen

13.09.2020 | Johtaminen | Ville Tolvanen

Ajattele ääneen

Ajattelin verkostoni ihmisiä ja osaajia. Huomasin, että tunnen paljon mahtavia ja osaavia ihmisiä, jotka osaavat vaikka mitä asioita, joista kukaan ei tiedä mitään. Samoilla henkilöillä on vahvat odotukset omasta ja yritystensä menestymisestä.

Mietin, miten unelmat voi koskaan toteutua, jos kukaan muu ihminen ei koskaan saa tietään niistä. Pidämme ääneen ajattelua heikkoutena, ikäänkuin ääneen ajatellut asiat eivät olisi riittävän valmiita totuuksia. Silti juuri ajatusten ääntäminen on tie niiden toteutumiseen.

Miksi häpeilemme kertoa mitä haluamme ja unelmoimme?

Miksi ajattelemme aarrekarttojemme kuuluvan vain itsellemme. Erikoista. Jos haluat talon, tarvitset ideat, suunnitelman, tekijät ja toiminnan. Jossain kohtaa unelmista tulee sanoja, sanoista ideoita ja asioista lopulta arjen totta.

Tekisi mieleni mainita ihmisiä, joilla on valtava potentiaali ja mahdollisuus vakan alla. Voisi markkinoida heitä jopa heidän puolestaan. Pidän outona ajatusta, että huomiselta odotetaan vaikka mitä, mutta sitä ei saada sanoitettua mihinkään kanavaan ulos korvien välistä.

Luovu häpeästä. Ota tiukasti kiinni omista unelmistasi ja huomisen arjestasi. Ala kertomaan, löydä oikeat tekijät ja ennenkaikkea, älä mieti unelmiasi, vaan tee työtä niiden puolesta aivan jokaisena päivänä.

JAA

[et_social_share]

KIRJOITA KOMMENTTI

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.