Teltta

10.05.2020 | Omistajuus | Ville Tolvanen

Teltta

Huomaan rakentavani itselleni henkistä telttaa tulevia ankeita aikoja vastaan. Taisin tehdä samalla tavalla kahdeksan vuotta sitten, kun perustin Digitalistin.

Teltan idea on sama kuin lasten majaleikeissä. Teltassa vallitsee oma todellisuus, säännöt, leikit ja tulevaisuus. Teltassa eletään piilossa omassa ajatusmaailmassa ja turvassa ankeutta, kyynisyyttä, tylsyyttä ja turhuutta vastaan.

Kahdeksan vuotta sitten Suomi oli toipumassa finanssikriisistä. Silloin puhuttiin vain internetin tekniikasta. Ahmin Fast Companyn, Wiredin jne. Kaltaisia julkaisuja. Niissä kohistiin alustataloudesta, ekosysteemeistä, datasta ja verkkokaupasta. Halusin luoda samanlaisen optimistisen, innostuneen ja uutta halaavan kulttuurin Suomeen. Syntyi Digitalist Network. Yhteisö kasvoi vuosien aikana blogista yhteisöksi, tapahtumajärjestäjäksi ja lopulta osaksi kansainvälistä pörssiyhtiötä.

Uudistuminen ja uusiutuminen sopii erityisesti kriisien keskelle. Vanha ei toimi, vanhat totuudet joutavat romukoppaan, eikä huomisesta ole vielä tietoa. Siksi epävarmat ajat ovat parhaita uuden luomiseen. Tarvitaan vain henkinen työhuone, juhlamokka-asennetta ja riittävästi sitkoa tehdä unelmista totta.

V

JAA

[et_social_share]

KIRJOITA KOMMENTTI

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.