Kuponki

04.01.2018 | Uncategorized | Ville Tolvanen

Kuponki

Mitä jos saisit avoimen vapaalipun muuttamaan yhden asian elämässäsi? Tyhjän kupongin, jolla muuttaisit yhden asian tästä eteenpäin pysyvästi. Muuttaisitko jotain itsessäsi, ympäristössäsi vai muissa ihmisissä.

Mitä jos tyhjä paperi ja siihen piirrettävä kuponki olisi lähtökohtasi tämän vuoden suunnitelmillesi? Mitä jos sitoutuisit yhteen pysyvään muutokseen ja ohjaisit kaikkea muuta tämän päätöksen kautta. Mikä elämässäsi muuttuisi eniten, mitkä olisivat kerrannaisvaikutukset ja mihin yksittäin muutos veisi elämäsi tämän vuoden aikana?

Paras tyhmyyden määritelmä on toistaa asioita kerta toisena perään samalla tavalla, mutta odottaa silti erilaisia lopputuloksia.

Silti jokainen meistä elää luulojensa ja olettamustemme vankeina. Saatamme juuttua ajattelemaan kohtaloita ja mahdottomuuksia positiivisten muutosten edellä.

Elämme pääosin tottumustemme ja uskomustemme mukaan. Aloitamme vuoden, kuten olemme aina tehneet. Moni tekee lupauksia tai toiveita ja luopuu niistä hiljalleen arjen haukatessa hyviä strategioita aamupalaksi. Voisiko kulttuuria vastaan taistella vaatimalla muutosta vain yhteen vallankumoukselliseen asiaan ja vaatia sitä jatkoelämän tärkeimpänä päätöksenä.

Muutos on liikuntalajeista hankalin ja vaativin. Siksi ennen kuin sitä toivoo on syytä miettiä, onko siihen oikeasti valmis, mitä muutos vaatii ja miten siitä aidosti tulee totta. Rohkeimmat meistä valitsevat vain yhden muutoksen kerrallaan, mutta tekevät sen toteuttamisesta taidetta.

 

V

 

JAA

[et_social_share]

KIRJOITA KOMMENTTI

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.