Viesti

08.08.2015 | Blogi | Ville Tolvanen

Viesti

Kirjoitan viestejä verkon äärettömään avaruuteen. Lähetän tarpeesta ilmaista itseäni, jakaa ajatuksiani ja peilata niitä ympäristöni kanssa.

Ajattelen viestejäni lukevan niistä ja aiheista kiinnostuneet käyttäjät. Toivon sanan tai toisen auttavan jotain toista löytämään oman totuutensa asioista.

Voisin pyrkiä jakamaan viestini jonkin vankemmankin verkoston kautta. Voisin yrittää pätevöityä suuremman median sivustolle blogaamaan. Saisin kai sanani useammankin arvioitavaksi. Silti olen halunnut tehdä oman polkuni omia rajoituksiani kunnioittaen. Kirjoitan nimellä, kasvoillani ja haparoivilla sanoillani omassa osoitteessani. Olen nöyrin mielin yleisöni armoilla.

Alastomuudellani ja ahkeruudellani olen halunnut näyttää verkon voimaa ja mahdollisuuksia kenelle tahansa. Verkko vastaa kuten sinne huudetaan. Aidot, vilpittömät ja erottuvat viestit saavat paikkansa muidenkin käyttäjien profiileissa. Ihmiset näkevät hyvän läpi. Antavat oman voimansa muiden juttujen jakamiseen. Hyvä viesti elää ja leviää ihmisten välillä.

Olen halunnut nähdä mihin yrittämisen, avoimuuden ja jakamisen voima vie. Olen intohimoisesti seurannut verkon ja sosiaalisen median kehittymistä. Olen arvaillut pysähtyykö kehitys vai muuttuuko maailma peruuttamattomalla tavalla. Olen opiskellut, oppinut, tutkinut ja jakanut verkon saloja.

Minulle puhe on teko

Viesti on tekemisen käsite ennen varsinaista toimintaa. Ison muutoksen ja uuden edessä tarvitsemme sanoja, jotka laukaisevat muutoksen tekoja. Ilman puhetta ei ole muutokseen tähtäävää toimintaa. Mitä enemmän puhetta, sitä parempia tekoja. Olisi valtavan itsekästä tutkia uutta maailmaa ja oppia jakamatta muutoksen tekoja.

Viestien jakaminen on ihmisistä ja asioista aidosti välittämistä.

JAA

[et_social_share]

KIRJOITA KOMMENTTI

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.