Vallankumous

25.08.2014 | Kasvu | Ville Tolvanen

Vallankumous

Minulla on sinulle ehdotus. Muutetaan yrityksesi markkinointikulu yrityksesi arvoa ja arvostusta kasvattavaksi investoinniksi. Tehdään hähmäisestä kirkasta ja näkymättömästä vaikuttamisesta mitattavia toimenpiteitä. Käännetään yrityksesi kurssi kasvuun.

Vallankumous vaatii yrityksesi kulttuurin muuttamista markkinoinnille ja viestinnälle positiiviseksi. Joudut avoimesti kertomaan missä aidosti onnistut ja kohtaamaan epäkohtienkin käsittelyä ympärilläsi. Tämä mahdollisuus on tarkoitettu sinulle, joka aidosti haluat olla hyvä tekemisissäsi, uskallat avata osaamisesi maailmalle ja kertoa mitä tavoittelet.

Rahan hukkaamisen sijaan alat investoida sitä oman osaamisesi levittämiseen, onnistumisten jakamiseen ympäristösi kanssa ja päivittäiseen onnistumisten mittaamiseen. Saat päivittäin tiedon panostustesi onnistumisesta ja tietoa menestymisestä niin lyhyellä kuin pitkälläkin aikavälillä. Rakettipakettien sijaan keskityt tunnistamaan sinulle hyödyllisiä asiakkuuksia, löytämään uusia ostajia ja hoitamaan nykyisiä entistäkin paremmin. Saat mahdollisuuden rakentaa koko orkesteristasi yrityksen markkinointiosaston.

Tämä kaikki tapahtuu kääntämällä yrityksesi liiketoimintakulttuuri avokeittiö -asentoon. Alat aktiivisesti viestimään ja kouluttamaan väkeäsi jakamaan, välittämään ja käymään vuorovaikutusta ympäristösi kanssa. Tulet huomaamaan kuinka nopeasti panostuksesi alkavat tuottamaan uutta näkyvyyttä, kontakteja, kauppaa ja kasvua liiketoiminnassasi. Saat kuulla kuinka yritykselläsi näyttää olevan hyvä meininki, kuinka positiiviselta tulevaisuutesi näyttää ja kuinka rohkeana esiitymisesi näyttäytyy.

Käännä yrityksesi mediamaiseen liiketoimintamalliin. Teet tiedon ja osaamisen jakamisesta hyve ja rohkaiset koko henkilöstösi viestimään yhdessä kanssasi. Laita markkinointi, myynti ja viestintä tekemään töitä yhdessä, vaadi konkreettiset tavoitteet ja reaaliaikainen tulosten seuranta. Tämä kaikki on tehtävissä hyvinkin helposti. Jos minä pystyn siihen sekä tässä Roomassa & Digitalistissa, samaan pystyt varmasti sinäkin.

Mikä jarruttaa? Miksi valitset jotain muuta kuin toimialasi parhaan markkinointiosaamisen? Millä perustelet kompromissit tässä suurenmoisessa mahdollisuudessa? Etsi vastauksesi suoraan peilistäsi. Voit milloin tahansa kumota vanhan vallan hyvinkin yksinkertaisella tavalla. Selvität mikä olisi parasta menestyksellesi juuri nyt ja siirrät vallan tekemisistäsi kokonaan takaisin itsellesi. Aloitat huomenna uuden maailman tavalla ja tekemällä itsellesi. Pääset takaisin markkinoinnin perustehtävään. Avaamaan itsellesi uusia markkinoita asiakas ja kauppa kerrallaan.

JAA

[et_social_share]

KIRJOITA KOMMENTTI

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.