Mitä #V tekee työkseen?

27.06.2014 | Blogi | Ville Tolvanen

Mitä #V tekee työkseen?

Kohtaan viikottain kysymyksen mitä sinä Ville teet työksesi? Mitä #V tekee työkseen?

Vastaus on muotoilen enemmän ja parempaa liiketoimintaa vähemmällä ymmärtämällä ja hyödyntämällä digitalisoitumisen mahdollisuuksia.

Miksi? Koska jokainen yritys voi olla entistäkin parempi, ja digitalisoituminen tarjoaa liiketoiminnalle ennennäkemättömiä mahdollisuuksia.

Miten? Ideoin, Suunnittelen, johdan projekteja, autan löytämään ja ostamaan parhailta tekijöiltä.

Mitä Käytännössä? Toimin sparraajana, neuvonantajana ja vuokrajohtajana. Olen myös kiinostunut osallistumaan hallitustyöskentelyyn.

Lisäsin pyynnöstä blogiini sivun palvelut
josta löydät myös esimerkkejä investoinneista.

JAA

[et_social_share]

KIRJOITA KOMMENTTI

Aki Järvilehto
2014-06-30 19:42:48

Moikka Ville!

Blogisi uskollinen seuraaja. Hienoa että teet sitä mitä teet! Kiinnostavampi kysymys kuin mitä on miksi? :) Toivottavasti nähdään yhteenveto blogissasi tulevaisuudessa?

Cheers,

AJ

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.

Ville Tolvanen
2014-07-01 08:13:42

Terve!

Olen jälleen kesällä pohtinut asiaa kovasti. Rakastan intohimoisesti hyviä yrityksiä, brändejä ja suunnittelutyötä. Minulle verkko on #vapautta #veljeyttä #vihreyttä & #vaurautta. Haaveilen omasta brändimaailmasta, jossa yhdistyisivät sisällöt, mediamaisuus, brändääminen ja yhteisöt. Sellainen miniatyyrihän minulla jo onkin #Digitalistin muodossa.

Olen nälkäinen ja kunnianhimoinen. En ehkä perinteisessä mielessä vaan enemmän artistina. Jokainen teos/työ tulisi olla entistäkin parempi...

Aukeaako tästä ja kirjoituksista? jos ei niin kysy lisää. Pn helpompi jakaa ja löytää asioista kiinnostuneet kuin olla jakamatta ja jurmottaa kotona... Näin minä sen näen. #Sharingiscaring

V

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.