Valion digitaalinen maailma

30.10.2013 | Kasvu | Ville Tolvanen

Valion digitaalinen maailma

Ehkä keskeisin ongelma yritysten liiketoiminnan digitalisoinnissa on tarvittavat päätökset muutoksesta. Yritysten olisi ymmärrettävä murrosta syvällisemmin, uskaltaa muuttaa toimintaansa ja kehittää uudenlaista, avoimempaa yrityskulttuuria. Osittain juuri siksi #Digitalist Network -perustettiin. Luomaan poikkitieteellistä näkemystä, oppimaan yhdessä ja viemään digitalisoitumista pidemmälle.

Aloitin palvelussa uuden kirjoitussarjan, jossa pohdin Suomen merkittävimpien yritysten ja brändien toimintaa ja mahdollisuuksia verkossa. Juttujen ajatuksena on toimia keskustelun herättäjänä, katalyyttina ja ideoiden käynnistäjänä.

En taida julkaista kaikkia Tolvasessa joten eikun mukaan profiloitumaan Digitalistiin! Ohessa ensimmäinen juttu. http://digitalistnetwork.com/valion-digitaalinen-maailma/

JAA

[et_social_share]

KIRJOITA KOMMENTTI

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.