Totuuden etsintä

20.10.2013 | Kasvu | Ville Tolvanen

Totuuden etsintä

Pohdin paljon elämän totuuksia, tekemistä, tekemisiä ja tulevaisuutta. Etsin itseäni jatkuvasti. Neljänkympin kohdalla alkaa paitsi kuolema pelottamaan, myös pohdituttamaan, että mitähän tässä saa aikaiseksi.

Perustin Digitalist Networkin -kirkastamaan digitalistoitumisen vaikutuksia poikkitieteellisesti ja luomaan uusia ajatuksia. Mitä tapahtuu kun kuluttajien käyttäytymisen muutos, uudet teknogiat ja liiketoimintamallit lyövät kättä? Jo alusta alkaen tarkoitus alkaa hahmottumaan onneksi muillekin.

Lue mielipiteeni sosiaalisen median, paikallisen navigoinnin ja liikkuvuuden yhteisvaikutuksesta. http://digitalistnetwork.com/so-lo-mo/

Mika Patrakka onnistui artikkelin kommentissaan kiteyttämään yhteisön tavoitteen minua paremmin:

”Hei miten siistiä! Digitalistnetwork on jotain enemmän kuin liiketoiminnan digitalisointia. Se on suurten muutosten networks! Keskustelujen painotukset ovat rakenteiden muuttamisessa, ajattelun monialaisuudesta, asiakasarvon kasvattamisessa, ihmisten moninaisten tarpeiden sekä käyttäytymismallien erilaisuuden huomioimisessa ja niihin vaikuttamisessa. Jos suoraviivaisesti vetäisi jotain yhteen sanaan tai lauseeseen, niin voisi sen ehkä kiteyttää kokonaisvaltaiseen asiakas/ihmislähtöisten businessmallien tuottamiseen. Olen huomannut, että monissa blogipostauksissa ja twiiteissä on käsitelty paljon edellämainittuja teemoja tavalla tai toisella. Näistä lähtökohdista ollaan jo hyvällä asialla.”

Mahtavaa saada tälläisiä ihmisiä mukaan joukkoon. Ihmisiä, jotka avoimesti uskaltavat nimellään ja naamallaan vaikuttaa, olla mukana kehittämässä uutta ja jakavat näkemyksiään. Tälläistä me Suomessa tarvitsemme. Toivotaan #Digitalistille pitkää ikää ja kiinnostavia hankkeita. Ehkäpä tämäkin valaisee tietä kohti uutta ja tulevaa. Ehkäpä löytää Tolvanenkin matkalla itsensä.

JAA

[et_social_share]

KIRJOITA KOMMENTTI

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.