Miten vaikutat verkossa? Esimerkkinä www.villetolvanen.com

01.07.2013 | Yrittäminen | Ville Tolvanen

Miten vaikutat verkossa? Esimerkkinä www.villetolvanen.com

Lupasin keväällä piirtää Tolvasen toimintamallin ja miten viestintä ”avokeittiökulttuurissa” toimii käytännössä. Ohessa kuvaus ajattelumallista.

Perusajatuksena voisi pitää ajatusta jatkuvasta viestimisestä (esim. kerran viikossa), runsas omien kanavien käyttö ja aktiivinen jakaminen – #sharingiscaring.

Jos olet valokuvaaja, arkkitehti, muusikko, säveltäjä, lääkäri, kouluttaja, konsultti tai muu ammatinharjoittaja, harkitse rohkaistumista, häpeästä luopumista ja avointa viestintää.

Voi olla että maailmasi ei hetkessä muutu, mutta pidemmällä aikavälillä ajatteluasi on helpompi seurata, ihmiset näkevät mitä teet, kokoat työelämästäsi oman arkiston/kirjaston ja saat toivottavasti uusia mahdollisuuksia. Ainakin itselleni verkkovaikuttaminen on toiminut hienosti. Tavoitteena ei ole maksimoida konsultointia vaan rakentaa uutta liiketoimintaa ja parempia yrityksiä.

Nähdään syksyllä!

Terkkuja,

V

Miten vaikutat verkossa?

ps. joku miettii että mitä se taas sieltä lomalta viestii. Mieli täytyy puhdistaa, jotta kehokin voi levätä. Ei ne dieselit ihan hetkessä sammu.

JAA

[et_social_share]

KIRJOITA KOMMENTTI

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.