Videoblogi: Miten hyödynnät verkon liiketoiminnassa?

20.05.2012 | Markkinointi | Ville Tolvanen

Videoblogi: Miten hyödynnät verkon liiketoiminnassa?

Olen kohtuullisen vakuuttunut, että vallitseva ajatus verkosta yhtenä vaikutuskanavana muiden joukossa on väärin. Enemmän ja enemmän näkyy merkkejä innovoinnin, tuotekehityksen, asioinnin, johtamisen, viestinnän, markkinoinnin ja myynnin siirtymisestä osittain tai kokonaan verkkoon. On iso uhka pysyä kokeilevan kehittämisen ulkopuolella. Kokeilla jotain kotisivuilla tai erillisessä palvelussa. On ymmärrettävä verkkoa paremmin.

Juuri nyt päätelaitteet, sisällöt, verkostot ja yhteisöt kehittyvät niin nopeasti että verkko tarjoaa yksinkertaisesti parempia, halvempia ja tehokkampia tapoja toimia. Yritykset tulevat ainakin yhden valovuoden perässä.

Kehityshankkeet ovat haastavia organisatoorisesti, teknisesti ja sisällöllisesti. Siksi on todella syytä investoida liiketoimintaan verkossa. Jos et löydä vastauksia, vaihda henkilöstöä tai kumppaneita. On korkea aika saada vastauksia toimintaan verkossa.

http://www.youtube.com/watch?v=pTGYbhMzfxA

JAA

[et_social_share]

KIRJOITA KOMMENTTI

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.