Videoblogi 1 – Mitä Rooma tekee?

13.05.2012 | Markkinointi | Ville Tolvanen

Videoblogi 1 – Mitä Rooma tekee?

Tästä se sitten alkaa. Tässä on ”mun eka video.” Kerroin jo aiemmin, että ennemmin tai myöhemmin siirryn käyttämään myös videota. Onhan Youtube jo nyt maailman suosituimpia palveluita ja verkko kovaa vauhtia visualisoitumassa. Kynnys aloittaa on hirveä. Ulkonäkö, tyyli, asia, kameran käyttäminen. Jostakin on aloitettava. Siispä aloitin sen tyhjästä. Puhutaan kameralle. Katsotaan pystyykö jatkamaan, syntyykö mitään…

Tarkoituksena on käydä läpi Rooman kehittämän 1080°- yritysmuotoilumallin periaatteita ja antaa halukkaille mahdollisuus virittää omaa toimintaansa ajattelun avulla. Mallissa on 27 prosessiaskelta joten katsotaan riittääkö energiaa ja innostusta jakaa kaikki. Näin toivon.

Mietin pitkään sopivaa mallia videoinnin aloittamiseksi. Sitä ei löytynyt. Niinpä ajattelin Minna Karhun (kiitos!) viimeaikaista toimintaa. Jonain päivänä tulee hetki jolloin ihmettelemisen on muututtava toiminnaksi. Eilen oli taas sellainen hieno päivä.

Linkki Videoblogi osa 1 – Mitä Rooma tekee?

 

JAA

[et_social_share]

KIRJOITA KOMMENTTI

Pekka Tuominen
2012-05-13 11:45:29

Hienoa, tästä se lähtee! Onneksi olkoon, otit ison askeleen eteenpäin. Rohkeutta puhtaimmillaan. Moni puhuu, harva toimii. Aina kun tulee tunne häpeästä, itse muistelen sitä Brene Braunin esitystä. Häpeä on iso mörkö, josta kannattaa pyrkiä eroon.

Tsemppiä!

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.

Ville Tolvanen
2012-05-14 10:41:25

Kiitos Pekka. Yritetään parantaa sisältöä/suuntaa/laatua samanaikaisesti ;) kynnystä on kyllä. V Haasteita - Niitä ihminen tarvitsee.

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.