Baas (Board As A Service) historia

03.05.2021 | Johtaminen | Ville Tolvanen

Baas (Board As A Service) historia

Minulta kysyttiin taannoin ”Mistä olet keksinyt tämän BAAS -ajattelun?

Lupasin kuvata kehittämistä oman kokemukseni kautta joitakin tuloksia viimeisen viiden vuoden ajalta:

Board AS A Service -ajattelu perustuu pitkään kokemukseen strategiakonsulttina, johtamis-ja hallituskokemukseen, lukemattomiin haastatteluihin, keskusteluihin ja Omistajat .org yhteisössä tehtyyn kehitystyöhön. Halusimme uudistaa hallitustyötä digiaikaan ja aidoksi lisäarvoksi yritysten menestymiseksi. BAAS – ajattelu sopii aloittavasta yrityksestä aina suurimpiin yhtiöihin asti.

Tuloksia:

  • Ville Tolvanen on hallituksen varapuheenjohtajana uudistanut hallitustyöskentelyämme, strategiaprosessia ja yhtiön kehittämistä tuloksellisella ja ammattimaisella tavalla – Jaakko Moilanen, Pääomistaja ja toimitusjohtaja, Rakennusteho Oy
  • Ville Tolvanen on hallituksen pitkäaikaisena puheenjohtajana muokannut perinteisestä perheyhtiöstä ammattimaisesti johdetun konsernin, kehittänyt omistajien, hallituksen ja johdon yhteistyötä ja panoksellaan kasvattanut merkittävästi yrityksen arvoa. Jouni Vaarala, omistaja, Moment Ventures Oy
  • Ville Tolvanen on Reka Industrialin emoyhtiön Reka Oy:n varapuheenjohtajana tuloksellisesti fasilitoinut omistaja-strategian synnyttämistä, yritysportfolion muotoilua ja hallituksen työskentelyä innostavalla ja tuottavalla tavalla. Markku Rentto, pääomistajan edustaja ja hallituksen puheenjohtaja, Reka Industrial Oyj.
  • Ville Tolvanen on tuonut Inhunt World –verkoston toimintaan modernin ja ammattimaisen hallitusprosessin. Työskentely on ollut määrätietoista ja ammattimaista. Hannu Mänty, perustaja ja pääomistaja, Inhunt –yhtiöt.
  • Ville Tolvanen on palvellut pitkään Fredman Groupin ja sen edeltäjän Eskimo Finlandin strategiakonsulttina, hallituksen jäsenenä ja omistajien neuvonantajana. Yhteistyö on kasvattanut konsernin arvoa, uudistanut yritystoimintaa ja sparrannut tekemistä laajasti. Peter Fredman, omistaja ja hallituksen puheenjohtaja, Fredman Group Oy
  • Ville Tolvanen on auttanut omistajia kirkastamaan omistajastrategian, fasilitoinut hallituksen puheenjohtajana laadukkaan strategiaprosessin ja auttanut luomaan ammattimaisen ja toimivan hallitusprosessin. Jan Landen, toimitusjohtaja ja omistaja, Bonsky Digital Oy

JAA

[et_social_share]

KIRJOITA KOMMENTTI

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.