Kalenteri kertoo arvosi

20.02.2021 | Johtaminen | Ville Tolvanen

Kalenteri kertoo arvosi

Tällä viikolla puhuin eri rooleissa noin 15 sparraavaa puhelua 12 eri ihmisen kanssa. Toimitusjohtajia, yrittäjiä, omistajia jne. Samalla tein analyysiä omasta arjestani.

Sanovat kalenterisi kertovan todelliset arvosi.

En varsinaisesti markkinoi tai myy sparraajan palveluita. Sitä kuitenkin teen selvästi eniten HPJ:n tai mentorin roolissa. Kuuntelen, kysyn, kommentoin, ehdotan ja sovin seuraavia askeleita.

Pohdin onko tämä johtamisen arkea, salakalavasti arkeeni hiipinyt uusi ammatti vai hukkapolku keski-iän kriisin keskellä. Samalla mietin tietenkin, onko valittu tie oikea vai onko omassa tekemisessä tarkistamisen paikka.

Kaikkea tekemistäni yhdistää toisten ihmisten, heidän arkensa, liiketoimintojensa ja omistustensa sparraus. Annan omastani sen mitä annettavissa on. Pohdin heitä ja yritysten asioita heidän puolestaan ja yhdessä ja erikseen. Välillä junnataan, sitten keksitään, edetään välillä eteenpäin ja joskus taaksepäin. Arki kulkee kuin seikkailu Afrikan tähdessä.

Ehkä näistä rooleista, suhteista, kohtaamisesta ja onnistumisista syntyy seuraava ammatti. Tai sitten on otettava suunta perinteisemmän johtamisen suuntaan. Kiirettä ei ole, joten ajatusta voi rauhassa hautoa ja mallintaa. Päätökset syntyvät omaa ja ympäristöä sopivasti muotoilemalla.

Hieno viikko taas upeita kohtaamisia, ihmisiä ja asioita täynnä. Muutamia helmiä, paljon hyvää ja vähemmän huteja.

Erinomaista viikonloppua ja voimia päätteiden sille puolelle. Jos huvittaa, voit tarkistaa omat arvosi kalenteristasi. Se mitä priorisoit kertoo arvosi arjessa.

JAA

[et_social_share]

KIRJOITA KOMMENTTI

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.