Paluu huomiseen, osa 2

06.09.2020 | Johtaminen | Ville Tolvanen

Paluu huomiseen, osa 2

Pandemia yllätti meidät kaikki. Tammikuussa 2020 julkaistuissa ennustuksissa ja ennusteissa ei missään nähty maailman hetkeksi pysähtyvän. Aika monella meistä kevät meni kriisijohtamisessa, muutosten ihmettelyssä ja paluun odottamisessa. Kannustin keväällä meistä jokaista palaamaan huomiseen.

Syksy näyttää, että jatkamme elämää rinnakkain viruksen kanssa. Poikkeustilaa on eletty puolisen vuotta ja lasku alkaa hahmottua. Tilanne voi tartuntojen osalta olla osittain ohi, mutta vaikutukset työpaikkoihin, talouteen ja hyvinvointiin ovat vielä aivan kesken. 

Olisiko jokaisen nyt pohdittava paluuta huomiseen oman elämän ja ympäristön osalta?

Aika monella ”meni lujaa” nousukaudella ennen kriisin puhkeamista. On inhimillistä ja luontevaa odottaa paluuta vanhaan hyvään. Aivan yhtä mahdollista on, ettei vanha hyvä enään koskaan palaa. Siksi jokainen meistä voisi pohtia mitä haluaa huomiselta ja voisiko paluun huomiseen aloittaa aivan heti?!

Uuden vision luominen täydessä sumussa on tietenkin vaikeaa. Samalla se tarjoaa mahdollisuuden kyseenalaistaa kaiken vanhan ja pohtia ympäristöä, mahdollisuuksia ja huomisen aloittamista jo tänään?

Tee lottovoittajatesti. Mieti mitä tekisit jos aivan kaikki olisi mahdollista? Moni meistä huomaa, ettei huomisen unelmaan tarvita lottovoittoa, vaan rohkeutta unelmoida, lähteä toteuttamaan unelmat ja luopua vanhasta. Mikä sinua pidättelee? Mieti mitä sinun ja unelmien välissä on esteenä. Poista esteet ja palaa huomiseen heti maanantaina.

Lue Myös:

JAA

[et_social_share]

KIRJOITA KOMMENTTI

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.