Kriisisuunnitelma

16.03.2020 | Johtaminen | Ville Tolvanen

Kriisisuunnitelma

Muutaman omistajan kanssa on jo ehditty hahmottamaan välittömien toimenpiteiden lisäksi kriisisuunnitelmaa aikajänteenä seuraavat 12kk.

Minusta jokainen omistajan tulisi 1) hahmottaa oman liiketoiminnan ja yrityksen mahdollisuudet kriisissä. 2) kirjata itselleen ja yhdessä hallituksen kanssa kriisisuunnitelma 3) kommunikoida ja kertoa mihin toimenpiteisiin on ryhdytty ja mihin varaudutaan.

Olemme kovaa vauhtia matkalla taantumaan. Kriisin alussa ”aika on rahaa” ja neuvotteluvalta suurempi. Siksi jokaisen tulisi simuloida tulemia ja pohtia suurimpia sitoumuksia kuten vuokrasopimukset – ehkäpä aloittaa neuvottelut sopimuspuolten kanssa välittömästä.

Vara ei venettä kaada – Siksi on syytä reagoida, suunnitella, päättää ja viestiä nopeasti!

JAA

[et_social_share]

KIRJOITA KOMMENTTI

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.