Agnes & Albin 2020

13.01.2020 | Lifestyle | Ville Tolvanen

Agnes & Albin 2020

Olemme saaneet paljon erilaisia kysymyksiä, miten talossamme voi majoittautua ja milloin se avautuu. Kiitos kaikille kannustuksesta ja kiinnostuksesta.

Taloa muutetaan edelleen majoituskäyttöön sopivaksi. Tilasimme uima-altaan, joka myllää pihan uuteen uskoon kesäkuuhun mennessä. Samalla remontoimme makuuhuoneita ja yhteisiä tiloja erikokoisille ryhmille sopivaksi.

Agnes & Albin on ennenkaikkea lomatalo. Rakennamme paikan siten, että se sopii viikkokäyttöön yhdelle tai useammalle perheelle. Makuuhuoneita syntyy yhteensä viisi, johon majoittuu yhteensä n. 10 henkilöä. Hyvinvarusteltujen lomatalojen hintataso on Piemontessa kohtuullisen arvokas ja heijastuu lähes suoraan keskimääräisiin hotellihintoihin. Lisäksi vuokraamme jo kevään aikana erillistä pihataloa, johon mahtuu 2-4 henkilöä kerrallaan AirBnb:n kautta.

Haluamme loihtia Agnes & Albinista kattavan kokemuksen paikallisen ruoka-, viini-, ostos-ja kaupunkikulttuurista nauttimiseen. Tarjoamme talon vuokraajille kattavan tietopaketin paikallisista ravintoloista, viinitiloista, kaupungeista, päiväretkistä Torinoon, Milanoon, Genovaan ja rantakaupunkeihin. Tavoitteemme on, että jokainen lomapäivä olisi unohtumaton ja erilainen. Myös talo on hyvin varusteltu paikallisista herkuista ja auringosta nauttimiseen.

Neljä tapaa nauttia elämästä Italiassa:

  1. Koko lomatalon viikkovuokraus heinä- elokuussa 2020 ja siitä eteenpäin rajoitettuina ajankohtina. Julkistamme hinnat yms. Varauspalveluissa helmikuun aikana.
  2. Pihatalon vuokraus 2-4 hengelle alkaen huhtikuussa 2020. Lisämme tämänkin ainakin AirBnb -palveluun.
  3. Etätyöviikko Italiassa erilaisille ryhmille. Tarjoamme rajoitetusti mahdollisuutta tulla 5-10 hengen ryhmällä etätöihin Italiaan.  Räätälöity viikko-ohjelma. Kysy tarjousta.
  4. Hallitusten ja johtoryhmien vetäytymiset 2-3 vrk. Rakennan jonkin verran räätälöityjä vetäytymisiä hallituksille ja johtoryhmille esimerkiksi vision, kasvustrategian tai kehityspäivien pitämiseen. Osallistun itse ohjelman rakentamiseen, vetämiseen ja tulosten tekemiseen. Kysy erillistä tarjousta / ideaa yrityksellesi.

Agnes & Albin on vanha kivitalo vanhassa linnoituskylässä ”Borgo Villassa” Piemontessa. Lyhyet ja kätevät matka-ajat Milanon, Torinon ja Genovan lentokentille. Perinteisen maatalon ja perinteisten, yksinkertaisten nautintojen rinnalle rakennamme ruoka-, juoma- ja kulttuurielämyksiä tarpeen mukaan. Talon sijainti, yhteydet ja palvelut lähiauleilla takaavat unohtumattoman kokemuksen jokaiselle. Tavoitteemme on, että jokainen vierailija haluaa kokea talon elämyksineen vielä toisenkin kerran!

Seuraa talon edistymistä Instagramissa @agnes_and_albin 

Arrivederci! 

JAA

[et_social_share]

KIRJOITA KOMMENTTI

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.