Herra 47

14.08.2019 | Kasvu | Ville Tolvanen

Herra 47

Olen tainnut peilata jotain ajasta lähes jokaisena viime vuotena. Avataan siis ajatuksia tässäkin iässä.

Miltä nyt tuntuu? Ei ainakaan neljäkymmentäseitsemän -vuotiaalta. No miltä sitten. En tiedä, aika hyvältä iältä kai.

Pitkästä aikaa olen täysin uuden alussa. Jätin päivätyöni Digitalistissa, jonka aloitin vuonna 2013 ja suunnistan kohti uutta aivan uudessa tilanteessa. Rehellisyyden nimissä ei tämä niin rohkeaa heittäytymistä ole kuin haluan sen näyttävän. Taustalla on kantavia suunnitelmia ja paljon tekemistäkin.

Suunnitelmista huolimatta olen aivan uuden alussa. Aloitin uuden ryhmän Omistajat.org naamakirjassa, olen ryhtymässä hallitusammattilaiseksi ja pohdin uudenlaista suhdetta työelämään. Siinä asiassa olen sarjaepäonnistuja aina valmiina perustamaan uusia konsulttiyrityksiä. Toivottavasti tällä kertaa käy toisella tavalla.

Vuosi 2020 sarastaa kulman takana ja siirrymme taas uudelle aikakaudelle. Aika vähän ehti maagisen numeroparin profetioista tapahtua, mutta ajattelen asioiden olevan paremmin kuin koskaan. Vaikka kaikki toiveet eivät ehdi toteutua on suunta kohti huomista hyvä ja aina rapattavissa paremmaksi.

Elämme ihmisen parasta aikaa loppukesässä ja uuden kauden alkaessa. Kiitollisena otan vastaan tämänkin iän ja pohdin mitä kaikkea uusi tuo tullessaan. Juuri nyt asiat ovat aika hyvin ja tiedän, että ne tulevat olemaan jatkossa entistäkin paremmin.

Kiitos sinulle, joka jaat kanssani tämän matkan verkossa, arjessa, työssä ja juhlassa!

V47

JAA

[et_social_share]

KIRJOITA KOMMENTTI

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.