Verkkarit

28.03.2019 | Johtaminen | Ville Tolvanen

Verkkarit

On ainakin yksi paikka, jossa verkkareista voi olla vielä enemmän hyötyä kuin sohvalla tai liikunnassa.

Mikä on tilanne, jossa ihmisen pitäisi olla rentoutunut, luova, terävä, hereillä ja motivoitunut? Työyhteisön johtoryhmän tai hallituksen kokous. Hyviä päätöksiä tehdään silloin kun voidaan hyvin.

On outoa, että liiketoiminta arvottaa 1800-luvun puvustusta. Yritysten arvoa ja kehittämistä saavutaan usein edistämään hieman tavallista konservatiivisemmin ja hienommin pukeutuneina. Ymmärrän asian arvostuksen, mutta eikö sitä voisi edustaa muutenkin, kuin katsomalla tyyliä vuosisatoja taaksepäin?

Jos minä voisin päättää, hallituksessa kaikilla olisi henkinen ”onepiece” isoilla taskuilla ja mukavilla Reinoilla. Ja kokoontuminen tapahtuisi aina mukavimmassa tilassa mitä keksitään luonnon helmassa. Hyvät ajatukset ja päätökset voidellaan hyvällä luomulla, ruualla ja juomalla luonnollisissa tiloissa.

Rentoutunut, rauhoittunut ja keskittynyt ihminen tekee päätöksistä parhaimpia.

Ihmettelen hallituksiin, omistamiseen ja johtamiseen liittyvää pönötystä. Ei asioista ja ihmisistä etääntyminen paranna tilannekuvaa ja kykyä katsoa asioita isommin. Ei epämukavat kengät, kasvomaalaukset tai karheat kankaat auta edistämään yhteistä asiaa.

Millainen on tila, tyyli ja tilanne, jossa ihmiset yhdessä ja erikseen antavat parastaan? Sellaista toivoisi aina hallituksiin, kokouksiin ja työpajoihin. Ulkoilu, hiljaisuus, rauha ja miellyttävät tilat nostavat ajatukset, ihmiset ja yhteistyön uudelle tasolle. Ensi kerralla kaikille verkkarit ja hyvä mieli mukaan hallituksen kokoukseen!

V

JAA

[et_social_share]

KIRJOITA KOMMENTTI

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.