Ammattilaiset

22.12.2018 | Yrittäminen | Ville Tolvanen

Ammattilaiset

Tänä vuonna ostin poikkeuksellisen paljon ammattilaisten tuottamia asiantuntijapalveluita. Juristeja, pankkiireja, vero-osaamista, terveyspalveluita, markkinointia, sisältöjä, striimausta, mentorointia, tilintarkastusta, henkilöstöpalveluita ja konsultointia. Ainakin.

Alansa parhaat ammattilaiset eivät mielestäni tule alan pöyhkeimmän brändin tallista. Itse arvostan ammattitaitoa, joka on syvää, intohimoista, omistautunutta ja ammattitaitoista. Inhoan tyrkyttäjiä, jotka haluavat myydä ensin, sopia ja sitten tehdä jotain. Rakastan osaajia, jotka jakavat ja pohtivat problematiikkaa ääneen ja tuntuvat aidosti rakentavan asiakkaalle sopivan ratkaisun haasteeseen.

Moni asiantuntijapalveluiden ammattilainen kärsii myyntihaasteesta. On vaikeampaa saada ja löytää työtä kuin tehdä sitä. Suositukseni on sama, joka aikoinaan muutti maailmani. Jaa ja tule jaetuksi, auta ja osallistu ilman laskuria ja ole nöyrä jokaisen uuden haasteen ja asiakkaan edessä. Parhaat ammattilaiset tekevät ostamisesta hyvin helppoa.

Asiakkaina haluamme saada asioita aikaiseksi, emmekä hoitaa asiakassuhteita mihinkään suuntaan.

Kiitokset Digitalistia valtavasti auttaneille superammattilaisille. Olette kaikki mielessäni ja ajatuksissani hyvää osaamista, ammattitaitoa ja työtä pohtiessani. Hienoja hetkiä vaativien tilanteiden keskellä. Hienoja ihmisiä hyvistä haasteista hihkuen samaan aikaan kun asiakas parkuu asiaa lattialla.

Ammattilaista neuvoisin pyytämättä jakamaan avoimesti yhden työhönsä olennaisesti liittyvät ajatuksen, kuvan tai artikkelin päivässä. Piipittämällä aiheesta oikeasta suunnasta ääni muuttuu majakaksi, joka pysyy mielessä ja jota on mukava seurata. Säkkipimeästä myyntipuheiden perusteella ostamisesta ei tahdo syntyä oikein mitään.

Oikeat ammattilaiset jakavat osaamistaan arjessa ja juhlassa. Heidän kanssaan on ilo elää ja asioida.

JAA

[et_social_share]

KIRJOITA KOMMENTTI

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.