Itsereflektio

04.12.2018 | Johtaminen | Ville Tolvanen

Itsereflektio

Sain eilen kaksi tuntia mentoriltani palautetta johtamisestani. Palautteen takana olivat hallituksemme jäsenet, johtoryhmäläiset ja muutama asiakas. Tuli tarpeeseen, oli hyödyllinen ja todenmukainen. Oma yhtälöni oli 140 kohtainen luonneanalyysi yhdistettynä haastatteluina ja kyselynä toteutettuun selvitykseen ja purkukeskustelu.

Ammattimainen mentorointi tekee samaa itsereflektoinnille kuin sähkö kitaralle.

Hyvin toteutettu prosessi paljastaa asioita, joita oma mieli ei näe hyvässä ja pahassa. Taitavasti toteutettu selvitys näyttää selkeästi miten oma toiminta näyttäytyy muille arjessa. Erityisesti tietysti, kuten kulttuurissa aina, paljastuu toiminta vaikeissa tilanteissa.

Suosittelen mentorointia jokaiselle. Mahtava mahdollisuus oppia itsestä ja tekemisestä. Valmistaa varmasti paremmin seuraaviin tehtäviin ja auttaa jaksamaan. Johtajalle puhe ja viestintä on väkevä työkalu ja onnistunut kommunikaatio menestyksen perusta. Siksi peiliin kannattaa välillä katsoa vähän syvemmälle ja ihan ammattilaisen kokeneiden silmien auttamana.

 

V

JAA

[et_social_share]

KIRJOITA KOMMENTTI

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.