Tehdas

21.05.2018 | Johtaminen | Ville Tolvanen

Tehdas

Kirjoitus saattaa harmittaa tai horjuttaa heikkomielisiä

Mitä jos ajattelisit hetken itseäsi, työpäiväkokemusta ja työtäsi yrityksenä. Olet ikään kuin oman osaamisesi tehdas.

Mitä kuuluu innovaatio- ja tuotekehitysosastolle. Uudistutko ja oletko uusiutunut osaamisessasi ja ajatuksissa? Millaisia hankkeita on käynnissä tulevalle ja seuraaville viidelle vuodelle. Näyttääkö tulevaisuus hyvältä maailman mullistuksista tai taantumasta piittaamatta?

Toimiiko markkinointi. Oletko muistanut kertoa tekemisestäsi, osallistua keskusteluun ja auttaa muita oman uran kehittämisessä? Oletko aktiivinen niin verkossa ja arjessa. Tunnetko oppivasi yhdessä asiakkaiden, kumppaneiden ja kollegoiden kanssa.

Toimiiko tuotanto kuin rasvattu. Saatko arjessa aikaiseksi, hyvää esimiespalvelua ja täyttymystä arjen raatamisesta. Koliseeko paikat tai ympäristö vai kulkeeko aika siivillä. Olisiko jotain, mitä arjessa voisi päivätasolla parantaa.

Meneekö osaaminen kaupaksi? Saatko työtarjouksia, kysyvätkö sinulta muut mitä kannattaisi tehdä. Tunnetko olevasi omassa unelma-ammatissa ja jos et, mitä sellainen voisi olla?

Pidätkö huolta asiakkaistasi, kumppaneistasi ja työyhteisöstäsi. Työnantaja on työsi asiakas jota palvella. Oma urasi muodostuu onnistumisesta yhdessä ja erikseen. Pidä huolta, että sinulla on aina mukana uutta annettavaa. Älä kysy itseltäsi, mitä työ tarjoaa, vaan kysy mitä sinulla on annettavana tarjottavalle työlle.

Moni varmasti hengästyy ajatellessaan, että itse pitäisi pystyä hanskaamaan kaikki ideoinnista asiakaspalveluun. Jotkut ajattelevat, että ei näin voi työtä, uraa tai työpäivää pohtia. Ehkä reflektio onkin ajatella ja tunnistaa omia kehittämisen osa-alueita. Aina on tilaa oppimiselle ja parantamiselle.

Oletko sinä työelämän Tesla, Taunus vai Toyota?

 

V

 

 

 

 

 

JAA

[et_social_share]

KIRJOITA KOMMENTTI

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.