Arjen johtaminen

22.04.2018 | Johtaminen | Ville Tolvanen

Arjen johtaminen

Arjen johtaminen

Mielestäni on kaksi hyvää tapaa kehittää omaa toimintaansa johtajana. Suora ja epäsuora palaute sekä peili.

Peiliin katsomiseen kannattaa käyttää ajan lisäksi asioiden dokumentointia ja mallintamista.

Toimitusjohtajaksi ryhtyminen oli itselleni odottamaton yllätys ja eri suunta uralleni kuin mitä olin itse suunnitellut. Tottuminen ja asioihin perehtyminen on ottanut aikansa.

Minulla on nyt kaksi neljännestä takana muutosjohtajana. Hyvä hetki katsoa peiliin ja pohtia ”mitä teen ja mitä pitäisi olla tekemässä”

Toimarin työympäristö varsinkin muutosyhtiössä on aika vaativa. Teemme muutosjohtamista, kasvua, kumppanuuksia, tehostamista ja kansainvälistymistä samaan aikaan. Monen mielestä varmasti liikaakin asioita.

Pitääkseni itseni ja työni ”ruodussa” piirsin pienen kaavion omista tekemisistäni. Tavallinen työpäivä kestää 10-12h ja sisältää viikottain vähintään nämä asiat. Kuvasta pohdin siitä puuttuvia asioita, niiden suhteita, käytettyä aikaa ja merkitystä.

Digitalistissa ajankäyttöni, viikottaiset tavoitteeni ja tekemiseni ovat kaikille avointa tietoa. Yritän elää kuten opetan ”GlassBoxbranding – ajattelua” ja johtaa esimerkillä.

Meillä jokaisella on sama 24h vuorokaudessa, josta itse päätämme sen käyttämisestä. Monelle lapset, perhe ja hyvinvointi on syystäkin tärkeimpiä asioita. Oman toiminnan, jaksamisen ja tuloksellisen työskentelyn onnistuminen on meille jokaiselle jatkuva haaste.

Miten sinä johdat itseäsi, aikaasi, yhteisöäsi ja ympäristöäsi?

 

V

 

JAA

[et_social_share]

KIRJOITA KOMMENTTI

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.