Digitalist -elämä

10.03.2018 | Johtaminen | Ville Tolvanen

Digitalist -elämä

Millaista on elämä Digitalistissa johtajan silmin?

Viime vuonna muutimme Digitalistissa kaiken mahdollisen. Yhdistimme viisi kulttuuria, valitsimme nimeksi Digitalist Groupin, yhdistimme yhtiön ja yhteisön yhdeksi, muutimme strategiaa, organisaatiota, johtamista ja kulttuuria. Aikamoinen vuosi 2017. Digitalist -elämä mullistui kerralla ja pysyvästi.

Tänä vuonna tavoite on tehdä useasta yksi. Yhdet arvot, yhtenäinen kulttuuri, suunta, tarjoama, tapa toimia ja tekeminen yhdessä. Siinäkin riittää haastetta. Miten saada ihmiset yhteisön sisällä ja ulkona ymmärtämään vallitsevat trendit, kilpailu, tavoitteet ja mitä on tehtävä. Carpe diem. Aivan jokaisena aamuna.

Johtajana huolehtii ja murehtii monesta asiasta yhtä aikaa. Eniten kuitenkin ihmisistä, heidän hyvinvoinnistaan ja kulttuurista. Uskomme tuottavien ihmisten luovan parempaa versiota maailmasta digitalisaation ja teknologian avulla.

Ensi viikolla tulee vihdoin tärkeä hetki tarinan rakentamisessa, kun avaamme uudet studiot San Franciscossa ja Vancouverissa. Pystymme yhdessä palvelemaan entistäkin paremmin suurimpia asiakkaitamme kuten Honda, Nokia, HP, Pfizer jne. On upeaa pienestä koosta (240 hlöä) huolimatta rakentaa kansainvälistä kulttuuria ja alustaa maailman parhaiden yritysten auttamiseen.

Digitalist on unelma, intohimo, lapsi ja työpaikka jatkuvasti täynnä valtavia haasteita. Monen mielestä yritämme liikaa, kun tehostamme, muutamme, kehitämme, paranamme ja kasvamme yhtä aikaa ja yhdessä. Minusta se on kuitenkin oikea tapa yrittää, rakentaa kasvuyritystä ja metsästää unelmia menestyvästä ja avoimesta innovaatio –yhteisöstä, joka rakentaa uutta yhdessä maailman parhaiden yritysten kanssa. Minusta juuri jatkuva ja tinkimätön yritysmuotoilu on avain menestymiseen. Vaikeuksista huolimatta periksi ei olla antamassa. Päinvastoin.

Kokosimme kieli poskessa, mutta tosissaan 9 hyvää ja vahvaa asiaa yhteisöstämme. Olemme kasvavia, kansainvälisiä, kokeneita, avoimia, edelläkävijöitä, maailman parhaiden yhtiöiden apureita, edellä aikaamme ja ajassa kiinni. Siinä on alusta jolle kuluva vuosi ja tulevaisuus nyt rakentuvat.

Henkilöstön kanssa olemme sopineet tavoitteeksi, että yritämme viettää uramme parasta aikaa työelämässä yhdessä.

JAA

[et_social_share]

KIRJOITA KOMMENTTI

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.