Ristiriita

04.11.2017 | Kasvu | Ville Tolvanen

Ristiriita

Elämä on ristiriitaista. Ei sitä kannata pelätä. Päinvastoin. Ristiriidat toimivat rakkaudessa, työssä, elämässä ja markkinoinnissa. Rakentava ristiriita tekee asioista ja ihmisistä kiinnostavia.

Minulla oli ristiriitainen viikko. Sattui niin että sumeni. Väsytti niin että satutti. Vitutti niin että hajosin. Kuuntelin niin että rakastin. Välitin niin että pohdiskelin. Annoin kaikkeni kaikille. Ihmettelin niin että äimistyin. Tunsin olevani elossa. Elin hyvää elämää.

Poltin varmasti kynttilääni bensalla. Tein asioita joita ei olisi pitänyt tehdä. En pysynyt aikuisena. Jatkoin kivusta huolimatta. Palvelin, vaikka olisi pitänyt pysähtyä lepäämään.

Silti elin juuri sellaista elämää kuin halusin. Ehkä enemmänkin. Ehkä tämä viikko oli elämäni paras. Ehkä vajavaisena sain maistaa täyttä elämää.

En tiedä totuutta, enkä ehkä haluakaan tietää. Sen tiedän, että elämä ristiriitoineen tekee elämästä ainutkertaista. Monella tavalla elämisen arvoista.

Kiitos että sain kokea olevani elossa vastoinkäymisistä huolimatta. Kiitos sinulle jonka kohtasin matkan varrella. Toivottavasti osasin olla odotustesi arvoinen. Elämässä jatkuu aina ajan, energian, jaksamisen ja yrittämisen paradoksi. Se on ristiriita, joka tekee elämästä ihmeellistä. Pienen ihmisen pysäyttävän kokemuksen kerta toisensa jälkeen. Kiitos

JAA

[et_social_share]

KIRJOITA KOMMENTTI

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.