Suvi

13.07.2017 | Johtaminen | Ville Tolvanen

Suvi

Todistus tehdystä työstä keväälle 2017.

Millainen asiantuntija se on, joka ei itselleen päättötodistusta kirjoita eletylle kaudelle?

Kesäloman alkaessa on hyvä katsoa peiliin ja todeta syntyneet vahingot. Kiitos inspiraatiosta jälleen Kalle Ruuskanen.

Kausi 2017 aloitettiin syksyllä tehdyllä suunnitelmalla paremmasta synergiasta. Pastori Tolvasen oli aika järjestää tekemisensä entistä paremmin toisiaan tukeviin tekemisiin. Digitalistiin oli määrä löytää päätoimiala ja muut tekeminen saada kaikki liittymään digitalisaation edistämiseen.

Tammikuussa 2017 julkaistiin Moment Group, joka syntyi Ina Groupin ja Midas Touchin yhdistäessä voimavaransa synnyttääkseen tuloksellisia kohtaamisia. Ryhdyin ryhmän hallituksen puheenjohtajaksi ja kasvuyrityksen strategian takuumieheksi. On hienoa nähdä ryhmä ammattilaisia, jotka lyhyessä ajassa luovat yhdessä toimivan ja yhtenäisen yrityksen useasta eri palasesta. Perästä kuuluu!

Helmikuussa pärähti käyntiin Digitalistin toistaiseksi tällä formaatilla vedettävä 4. Ja viimeinen tuotantokausi. Järjestimme keväällä 5 huikeaa kohtaamista ja tavoitimme lähes 30.000 katselukertaa. Syksyllä järjestetään vielä 6(!) erinomaista tapahtumaa ennen formaatin uudelleen muotoilua. Keväällä Digitalistin rinnalle syntyi vielä ryhmä asiantuntijoita, joka yrityskauppojen avulla kasvoi yli 200 huippuasiantuntijan kansainväliseksi konsulttitaloksi. Digitalist Group on luovan muotoilun ja teknologian asiantuntijayritys. Täältäkin taitaa tulla lisää uutisia!

Hallitusvastuuni Fredman Groupissa todistaa miten vahvan tahtotilan omaava ryhmä rakentaa tuotantoyrityksestä parissa vuodessa teknologiaa hyödyntävän osaamisyrityksen ja jatkaa vielä vuosikymmenten perinnettä kannattavana pakkausten tuottajana. Näin iso muutos harvoin onnistuu, mutta tässä yrityksessä toimii poikkeuksellinen porukka osaajia niin omistajina kuin tekijöinäkin. Yritys parantaa jatkuvasti ja merkittävästi oman toimintansa tasoa. Haasteita piisaa, mutta hyvä on tekemisenkin meininki. Pysy kanavalla pitkin syksyä!

Toukokuu toi kolmannen kiinnityksen pitkän strategiatyön jälkeen hallitusvastuuseen, kun aloitin Novitan hallituksessa. Perheyritys on täysin poikkeuksellinen toimija Suomessa. Yritys tuottaa lankojen ohella inspiraatiota, apua ja osaamista valtavassa asiakasklubissa ja tekee yhdessä työtä neulojien kanssa niin tuotekehityksessä kuin markkinoinnissakin. Erittäin vahva ja kiinnostava yritys, jonka tavoitteena on myös kansainvälistyä osittain verkon avulla tulevina vuosina.

Ei voi sanoa, etteikö olisi saanut tehdä, ja etteikö tehty työ tuntuisi tänään jokaisessa solussa.

On ilo ja etuoikeus saada tehdä tulevasta totta näin osaavassa seurassa. On myös arvokasta toimia ympäristössä, joka haastaa joka päivä parempaan suorittamiseen.

Nostan jälleen työelämän tärkeimmäksi arvoksi yhdessä oppimisen, jota todistan arjessa jokaisessa edellä mainituista ryhmistä. On onnekasta nukahtaa alle minuutissa, kun tietää, että päivä on ollut haasteista huolimatta arvoa ja yrittämistä täynnä. On aika päästää ajatukset vapaalle ja antaa levon synnyttää taas uutta ajattelua kaikkien jaettavaksi.

Aika kova kevät on pakko todeta ja samaan hengen vetoon sanoa, että enpä osaisi enempää toivoa kuin haastavat ihmiset ja tehtävät joiden palaute arvottaa oman työni päivästä toiseen ja tulevaan. Kiitos siitä, että sain osallistua ja antaa oman panokseni.

Haastavat tehtävä tekevät arjestani sen jaksamisen arvoisen!

 

JAA

[et_social_share]

KIRJOITA KOMMENTTI

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.