2017 Fokus

27.12.2016 | Johtaminen | Ville Tolvanen

2017 Fokus

Mitä meinasit tehdä 2017?

Kirjoitin syksyllä aikovani hakea enemmän synergiaa ja fokusta tekemisiini tulevana vuonna. Olen puhunut ja kirjoittanut paljon aktiivisen ja rakentavan hallitustyön mahdollisuuksista. Pidän sitä edellään suurimpana käyttämättömänä mahdollisuutena suomalaisille yrityksille.

Pyrin vaikuttamaan siellä, missä on eniten mahdollisuuksia tehdä enemmän ja parempaa liiketoimintaa vähemmällä. Rakentaa siis uutta tai parempaa mahdollisimman pienillä minimikustannuksilla ja investoinneilla. Pidän jatkuvasti kehitettävää toimintaa ainoana tapana menestyä pitkällä aikavälillä ja omistaa aktiivisesti.

Minusta on eniten apua kun halutaan kasvaa, luoda uutta tai muuttaa toimintamalleja. Pystyn tuottamaan helikopterivoimaa, strategista ajattelua ja johtamista, uusia ideoita ja työkaluja intohimoiseen kehittämiseen. Otteeni on aktiivinen, asiallinen ja tulosorientoitunut. (ok monen mielestä tosi hankala kai.)

Mitä vuosi 2017 tuo tullessaan? Kirjataan nyt ja yritetään sitten pysyä päätöksissä.

  1. Jatkan Digitalistin pääsihteerinä. Digitalist on asenne ja elämäntapa ihmisille, jotka näkevät teknologian mahdollisuutena luoda uutta ja parempaa liiketoimintaa. Digitalisaatio on vaativaa muutosjohtamista. Järjestämme 2017 ammattimaisesti verkossa ja livenä 8-10 isoa forumia.
  2. Jatkan(en) Fredman Groupin hallituksessa. Taistelemme parhaiden makujen puolesta ja rakennamme täydellistä keittiötä. Tavoitteena on digitalisoida ammattikeittiön toimintaa luomalla niihin alusta ja älykäs johtamisjärjestelmä. Kehitys on hyvässä alkuvauhdissa.
  3. Alan .tv alustaa rakentavan kasvuyrityksen hallituksen jäseneksi. Rakennamme yhdessä digitalistiin digitalist.tv –ympäristön, jolla tuodaan ammattimainen monikameraohjaus osaksi pienempiäkin yritystapahtumia ketterästi. Tästä lisää tuonnempana!
  4. Alan hallituksen puheenjohtajaksi yritykseen, joka kehittää palveluprosessien virtualisointia aivan uudella tavalla. Tästäkin hys hys ja enempi tuonnempana. Erittäin kiinnostava yritysmuotoilu!
  5. Etsin vielä yhtä vähän isompaa yritystä, jonka hallitukseen voisin liittyä. Yrityksessä olisi hyvä olla liiketoimintaa ja halua kasvaa verkossa, kansainvälistyä ja kehittää nopeasti yrityksen toimintaa. Voin tuoda oman osaamiseni  ja tuloksellisesta hallitustyöstä tai liittyä hyvään porukkaan. Perinteiseen ihmettelyhallitukseen minusta tuskin on apua.

Jos ja kun aikaa jää puhun ja kirjoitan aktiivisesti näille areenoille. Aion myös valmentaa/konsultoida vuoden aikana muutamia yrityksiä Digitalist –verkoston avulla. Jos haluat kasvu/digi/asiointistrategioita tai sparrausta yrityksen kehittämiseen, ota yhteyttä. Ihmetellään yhdessä mitä seuraavaksi pitäisi tehdä. Tyytyväisyystakuulla kuten aina.

Odotan tulevasta vuodesta kiinnostavaa, innostavaa ja haasteellista. Ehkä vähän tasapainoisempaa ja rauhallisempaa kuin aiemmista.

Yritän itse elää, kuten opetan ja parantaa tuloksia vuosi kerrallaan!

JAA

[et_social_share]

KIRJOITA KOMMENTTI

V
2017-01-22 08:56:42

Ja niinhän siinä kävi, että aloitan heti tammikuussa uuden Moment Groupin hallituksen puheenjohtajana: http://momentgroup.fi/moment-group-tuloksellisia-kohtaamisia/

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.