Nextlevel valmennus – Digistrategiasta totta!

28.10.2016 | Johtaminen | Ville Tolvanen

Nextlevel valmennus – Digistrategiasta totta!

Digitalisaatio on aikamme suurin murros.

Se haastaa yritykset pohtimaan yritysten strategiaa, johtamista, kulttuuria ja entistäkin parempaa asiakaskokemusta. Digitalisaatio on myös vanhoja rakenteita tuhoava voima. Harva toimiala on toistaiseksi tunnistanut omia mahdollisuuksiaan digitalisaation ympärillä. Nyt on korkea aika parantaa ymmärrystä, hankkia tarvittavaa osaamista ja tehdä digiunelmista totta.

Vuorokauden mittainen digiklinkka auttaa tunnistamaan ja muotoilemaan digitalisaation mahdollisuudet omalle yritykselle. Ohjelma koostuu kolmesta vaiheesta:

1) Digitalisoituvan maailman muutokset ja mahdollisuuksien tunnistaminen
a. Mikä muuttuu, miksi ja miten. Missä mennään ja mitä seuraavaksi tapahtuu?
2) Digistrategiasta totta
a. Näin luot yrityksellesi digivision, -strategian ja toimintasuunnitelman
3) Transformaation johtaminen
a. Mikä on omistajan, hallituksen ja johdon rooli digitalisaation edistämisessä?

Miksi osallistua?

Jokainen osallistuja rakentaa vuorokauden aikana oman näkemykseksenä digitalisaation mahdollisuuksista ja suunnitelman asian edistämiseen omassa yrityksessä. Kuulet tapahtumassa niin parhaita käytäntöjä, konkreettisia esimerkkejä kuin muidenkin osallistuvien näkemyksiä digitalisaation puolesta ja vastaan. Tekemällä oppii, yhdessä tekemällä oppii vielä enemmän!

Digiklinikan jälkeen ymmärrät aihetta digitalisaatiota entistäkin paremmin, osaat johtaa ilmiön hyödyntämistä ja tunnistat kehittämismallin omalle yrityksellesi!

Digiklinikan vastuullisena valmentajan toimii digitalisti & Digitalist Network verkoston perustaja Ville Tolvanen. Suosittu kouluttaja, valmentaja ja hallitusammattilainen sparraa ajatuksiasi vanhasta ja uudesta, tarjoaa työkalut oman yrityksesi §§suunnitelman rakentamiseen ja huolehtii osallistujia rikastavan keskustelun ylläpitämisestä. Tervetuloa vaikuttumaan ja vaikuttamaan!

Valmennus on tarkoitettu Perheyritysten liiton jäsenille. Lisätietoja tästä. Kysy omaa valmennusta mikäli et ole liiton jäsen!

Kuka on Ville Tolvanen?

”V” on puhuja, digitalisti, strategi, kouluttaja, konsultti ja Digitalist Network –verkoston perustaja. Intohimo, kyky hahmottaa, kirkastaa ja kiteyttää vaikeita kokonaisuuksia innostaviksi ajatuksiksi ja realistiseksi suunnitelmaksi erottavat Villen muista ajattelijoista.
Ville Tolvanen näkee yrityksissä ja yhteisöissä mahdollisuuksia luoda enemmän ja parempaa liiketoimintaa vähemmällä. Ville elää kuten opettaa vastuullisesti yrittäjän ja asiakaspalvelijan vastuuta kantaen. Ville on suosittu puhuja, kouluttaja, konsultti ja Digitalist –yrittäjä.
Ville Tolvanen auttaa yrityksiä ja yhteisöjä ymmärtämään kasvun, muutoksen ja digitalisaation mahdollisuuksia, opettaa hyödyntämään verkkoa liiketoiminnassa ja rakentamaan uudenlaisia tapoja toimia digiaikana. Ville on asiantuntija, joka näyttää enemmän kuin väittää ja elää kuten opettaa.

JAA

[et_social_share]

KIRJOITA KOMMENTTI

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.