Vastaukset

23.09.2016 | Markkinointi | Ville Tolvanen

Vastaukset

Vastaukset kysymyksiin, joita kysytään aivan liian harvoin. (Tai ei siis kai koskaan kysytty).

1. Miksi markkinoit vaikka tilauskirjasi ovat täynnä?
Markkinoinnin tehtävä ei ole ainoastaan palvella myyntiä vaan nostaa yrityksen arvoa, raivata tietä tulevaisuudelle ja huolehtia yrityksen kilpailukyvystä.
2. Miksi tuot jatkuvasti esiin uusia ajatuksia, etkä pelkästään sitä mistä sinut parhaiten tunnetaan? Markkinoinnin tehtävä on kertoa niistä asioista, joista sinua ei tunneta. On hullua laittaa rahaa asioihin ja arvoon, jonka kaikki tunnistavat.
3. Miksi jaat kaiken mahdollisen verkossa seuraajillesi? Ajatus kohdistamisesta, segmentoinnista ja mikromanageerauksesta verkossa Suomessa on turhaa. Mistä minä voin tietää mitä ihmiset haluavat kuulla? Ei kukaan voi vastaanottajien puolesta tietää mikä kaikki on kiinnostavaa. Vaikeneminen se vasta vittuilua onkin.
4. Mistä tiedät mikä on oikea määrä vaikuttamista arjessa ja verkossa? En mistään. On vain kokeiltava ja tehtävä työtä arjessa ja juhlassa. Jokainen löytää oman kohtuuden. Tietysti kaikessa on aina ja ikuisesti seurattava analytiikkaa. Toistaiseksi verkossa enemmän on aina ollut enemmän.
5. Miksi toistelet omia asioistasi ja jaat samat tavarat useissa somekanavissa? Siksi että en voi tietää missä ja milloin seuraajani ja aiheista kiinnostuneet liikkuvat. Markkinointi perustuu toistoihin, jota viestinnänkin tulisi oppia. Minulla on eri seuraajia Linkedinissä, Twitterissä, Googlessa ja Facebooksissa. Kenen pitäisi jäädä ilman palvelua? Jakaminen on ihmisistä ja asioista välittämistä. En halua, että joku aiheesta kiinnostunut jää kuulematta asiasta.


Tuntuuko Ville että olet ajatustesi kanssa oikeassa vai väärässä?
Pääosin tuntuu siltä, että tämä on oikea tapa minulle, koska se toimii kaikilla tasoilla. Väärässähän minun on oikeasti oltava, koska tunnen usein olevani ajatusteni kanssa aika yksin.

JAA

[et_social_share]

KIRJOITA KOMMENTTI

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.