Juristi

20.09.2016 | Johtaminen | Ville Tolvanen

Juristi

En pitkään oikein ymmärtänyt juristien arvoa liike-elämässä. En tajunnut miksi yksi ammattikunta pystyi laskuttamaan niin paljon asiantuntemuksesta. En ollut saanut itse kokea mihin hyvä juristi aidosti pystyy.

Suurin osa sopimuksista tehdään hyvän päivän aikana loistavaa tulevaisuutta varten. Niitä harvoin suunnitellaan pahojen päivien ja aidosti yllättävien tilanteiden varalle. Hyvä juristi osaa pelkän niuhottamisen sijaan oikeasti suojata asiakasta. Hyvä juristi osaa konsultoida ja luovia asiakkaalle parhaan ratkaisun. Hyvä on aina aiheen ja osaamisen rinnalla myös jollain tasolla asiakkaan terapeutti.

Suosittelisin jokaiselle yritykselle, yrittäjälle ja aikovalle käyntiä hyvän juristin pakeilla. Firman paperit osakassopimuksista, yhteistyösopimusten kautta hallituksen pöytäkirjoihin kannattaa pitää kunnossa.

Hyvät sopimukset kantavat niin hyvän kuin huononkin päivän varalle.

Olen itse saanut paljon apua hyvältä juristilta. Apu on ollut arvokasta niin rahallisesti kuin toiminnallisestikin. Asiakassuhde hyvän juristin kanssa on ollut hyvä investointi. Sotkun osuessa tuulettimeen hyvästä asiakassuhteesta kasvaa korvaamaton apu.

Hyvä asiamies ajaa asiaasi maailman tuiskeesta piittaamatta. Uurastaa ja etsii ratkaisuja maailman kataluuksiin. Hyvän juristin kanssa asiat ratkeavat ja yöuni maistuu paremmin.

Kannattaa pohtia pitäisikö sinulla tai yritykselläsi olla hyvä juristi. Ei vara venettä kaada eikä maailmasta ja muista koskaan tiedä. Parempi hoitaa hyvin kuin katua myöhemmin.

Olen ollut viisi vuotta Justerian Jussi Järvensivun erittäin tyytyväinen asiakas.

JAA

[et_social_share]

KIRJOITA KOMMENTTI

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.