Tolvanen 2017-2020

18.09.2016 | Kasvu | Ville Tolvanen

Tolvanen 2017-2020

Keskityn tulevina vuosina hallitustyöskentelyyn, enkelisijoittamiseen ja valikoituun yritysmuotoiluun yhteistyössä kattavan Digitalist –verkoston kanssa.

Digitalisaatio on murros ja kulttuurimuutos, joka on saatava mukaan yrityksen strategiaan ja kehittämiseen. Se vaatii omistajien ja hallituksen kattavaa ymmärrystä ilmiön vaikutuksista toiminnan kehittämiseen ja suojelemiseen. Tavoitteena on luoda enemmän ja parempaa liiketoimintaa vähemmällä kulutuksella ja kestävämmin.

Minulla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus johtamisesta, yrittämisestä, konsultoinnista ja markkinoinnista. Olen toiminut menestyksellä yrittäjänä, toimitusjohtajana ja konsultoivana vuokrajohtajana. Tunnen hyvin teollisuutta, palveluita ja palvellut niin pieniä kuin Suomen suurimpiakin yrityksiä.

Ikääni nähden minulla on poikkeuksellisen kattava kokemus kasvun ja muutoksen johtamisesta.

Lähestyn sijoittamista ja hallitustyöskentelyä aktiivisen omistamisen näkökulmasta. Olen puhunut, kirjoittanut ja tehnyt paljon omistamisesta, tasapainoisesta johtamisesta, markkinoinnista ja digitalisaatiosta. Kokosin yhteen ajatuksiani hyvästä ja aktiivisesta omistaja-arvon kasvattamisesta: https://www.villetolvanen.com/fi/2016/09/10/yritysarvo/

Lisää osaamisestani: https://www.villetolvanen.com/fi/villen-tarina/

JAA

[et_social_share]

KIRJOITA KOMMENTTI

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.