Huominen

26.08.2016 | Kasvu | Ville Tolvanen

Huominen

Huomenna elät paremmin kuin tänään. Huomenna saat uuden mahdollisuuden yrittää sitä mikä jäi tänään kesken. Huominen antaa mahdollisuuden tehdä sen mikä tänään jäi tekemättä.

Vastoin ajatuksiamme huomenna kaikki on yhä paremmin. Olemme entistäkin terveempiä, elämme pidempään, meillä on enemmän vaihtoehtoja ja olemme vauraampia. Maailma on parempi paikka elää kuin koskaan aiemmin. Sotia, puutetta ja hätää on vähemmän kuin milloinkaan.

Silti moni meistä on tyytymätön. Moni haluaisi huomiselta enemmän kuin edelliseltä päivältä. Mutta huomenna aurinko nousee kuten tänäänkin ja rakentaa juuri sellaisen päivän, jonka jokainen meistä on eilen itselleen valmistellut. Mitä ajattelit huomisesta? Rakentaako huomista vai teetkö työtä päivässä parempaa odotellen. Jokaiseen päivään pitäisi liittyä ajatus huomisesta. Huomenna tapahtuvat asiat on tänään ja eilen synnytettyjä.

Elämme usein ajassa muilta ihmisiltä ja ympäristöltämme ajatuksia odottaen. Haluaisimme olla onnellisia, pohtimatta asian merkitystä meille ja määritelmän varsinaisia sisältöjä. Mikä meidät aidosti tekee onnelliseksi? Onko se uudelleen nouseva aurinko ja mahdollisuus vaikuttaa oman elämän kulkuun vai odotus jostakin paremmasta?

Onni ja huominen on sitä mitä elämästäsi rakennat. Voit väittää olevasi lastesi, työpaikkasi tai elämäntilanteesi kahlitsema, mutta todellisuudessa olet valintojesi ja tekojesi armoilla. Saat nousevasta päivästä juuri sen mitä olet ansainnut. Tartu siis huolella päivään ja rakenna jokaisesta päivästä hyvä pohja entistäkin paremmalle huomiselle. Elämääsi ja kohtaloasi et voi koskaan komentaa, mutta voit parantaa paremman huomisen mahdollisuuksia. Tartu siis päivään ja pohdi mitä aidosti huomiselta haluaisit.

Olet taatusti paremman huomisen ansainnut. Pidä vain aina huolta, että olet itse oman elämäsi kippari.

JAA

[et_social_share]

KIRJOITA KOMMENTTI

Cara
2016-08-27 09:11:19

Juurikin näin. Myös kohtaamalla juuri ne suurimmat pelkonsa pääse yleensä eteenpäin! Se voi olla kapea ovi, mutta sen takana on suurempi huone.

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.

V
2016-08-27 13:48:05

Kiitos! Tuo vertaus ahtaasta ovesta ja paremmasta tilasta on kyllä osuva!

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.