Tulokset

17.06.2016 | Johtaminen | Ville Tolvanen

Tulokset

Sanovat usein, että ne konsultit vaan puhuu eikä tee. Monelle oikea tekeminen on vasta konkreettisten palveluiden pystyttämistä. Asiaa voi katsoa laajemminkin viihtymisen, henkisen kasvun, arvojen ja asioiden kehittymisen kautta. On tulosten laskennan aika. Tälläisiä asioita lukisi Tolvasen todistuksessa. 

Herättelet, valmennat, sparraat ja provosoit. Mutta mitä sinä Ville itse teet? Oletko vain puhuva pää vai mistä ammennat kaiken sen minkä verkkoon lapioit.

Hyvä kysymys jälleen kerran! Laittoi oikein miettimään asiaa matkalla kesälomille. On siis todistusten aika. Tässä tulokset.

12 Kuukautta

Viimeisen vuoden aikana olen pitänyt n. 60 luentoa ja 18kk aikana lähes sata kasvusta, johtamisesta, digitalisaatiosta ja markkinoinnista.

Viime vuoden aikana löysin 100 000 eri lukijaa kirjoituksilleni.

Viime vuonna Digitalist Network kasvoi kaikilla mittareilla. Lukijoissa, osallistujissa, kumppaneissa ja liikevaihdossa.

Keväällä Markkinointi & Mainonta –lehden teettämä mainetutkimus määritteli nimeni parhaan markkinoinnin näkemyksen omaavaksi asiantuntijaksi.

Syksyllä olin ehdolla Speakers Forumin vuoden juontajaksi & Digitalist Network Some -awardsissa.

3 Vuotta

Kolmen vuoden aikana olen rakentanut toimivan liiketoimintayhteisön verkkoon. Luonut alustan, analytiikan, sisällöt, someyleisöt ja toimivan markkinointimalllin.

Olen järjestänyt Digitalist Networkin puitteissa +25 tapahtumaa, joihin on osallistunut yhteensä yli 10 000 osallistujaa.

Olen julkaissut lähes 300 artikkelia eri kirjoittajilta digitalisaatiosta. Minusta on kasvanut suosittu valmentaja, kouluttaja ja konsultti.

Olen suunnitellut, vetänyt ja johtanut kymmeniä kehityshankkeita kasvun, strategian ja digitalisaation kehittämiseen liittyen.

Syksyllä 2014 Forbesin verkkopalvelussa julkaistussa tutkimuksessa olin maailman 3. Vaikutusvaltaisin henkilö ”yli 31.000 retweetillä” käyttäjistä, joiden tittelissä luki ”CMO”

5 Vuotta

Olen julkaissut lähes 900 kirjoitusta, joita on katsottu yli 1, 25 miljonaa kertaa yli 600 000 eri kävijän toimesta.

Olen luonut henkilökohtaista konsulttilaskutusta yli 1meur (= n. 200.000 vuosi)

Olen palvellut Suomen parhaita yrityksiä menestyksellä lähes ilman reklamaatioita.

Olen työllistänyt useita alihankkijoita ja konsultteja. Olen ottanut lainaa, investoinut ja yrittänyt tehdä oman ”yhden uuden asian” jokaisena vuotena.

Olen työn ohella kehittänyt #V brändiä, Digitalist Networkia, auttanut kymmeniä yrittäjiä ja opiskellut digitalisaatiota.

Viimeiset kaksi vuotta olen aika tasaisesti puhunut, konsultoinut ja pyörittänyt yhteisöä. Töitä riittää, mutta niin riittää motivaatiotakin. Ainakin pääosin aikaa. Aina välillä vähän väsyttää.

Olen puhunut paljon henkisen, sosiaalisen ja fyysisen pääoman arvostamisen puolesta. Viime vuosina olen painottanut pehmeitä arvoja pelkän kylmän laskutuksen sijaan. Pidän mielekkäämpänä halukkaiden ihmisten ja organisaatioiden auttamista pelkän oman konsultti ja valmennustyön rinnalla. Varmaan siksi toiminta näyttää monille sekoilulta.

Yritän elää kuten opetan. Virtualisoida turhia prosesseja, tunnistaa olennaista ja tuottaa asioita tehokkaasti. Mietin jatkuvasti miten asioita voisi tehdä enemmän, paremmin ja vähemmällä.

Olen tyytyväinen siihen miten digitalisaatiosta on alettu keskustelemaan ja se on saatu osaksi useiden yhteisöjen strategiaa. Investointeja asiaan kaipaisin entistäkin enemmän. Hyviä avauksia aiheeseen liittyen.

Mitä seuraavaksi? Pöydällä on useitakin erinomaisia vaihtoehtoja. Täytyy alkaa lomailemaan ja antaa ajatusten hautua. Tekemisen kannalta asiat näyttävät paremmalta kuin koskaan aikaisemmin. On siis syytä antaa itselleen ainakin hetki latautua ja palata hymyissä suin elokuussa takaisin työelämän riisipelloille.

Technopolis haastatteli työn toisinajattelijaa: http://www.technopolis.fi/2016/05/ville-tolvanen-tyon-toisinajattelija/

 

JAA

[et_social_share]

KIRJOITA KOMMENTTI

Kirsi Soininen
2016-06-17 20:40:49

Mahtavaa Ville. Toimit kuten opetat. Respect.

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.

Erja Hanelius-Torila
2016-06-17 21:32:33

Aivan upeita lukuja, Ville. Vetävät varmasti monen aika sanattomaksi. Uskon kuitenkin, että millin laskutus ei kuitenkaan kerro vielä juuri mitään siitä välillisestä vaikutuksesta, jonka toimintasi tuottaa eteenkin pidemmällä aikavälillä. Ja sitä on taas jo haasteellisempi mitata. Suomi tarvitsee tätä ajatusten ravistelua enemmän kuin kilpailukykysopimusta. Olet lomasi ansainnut!

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.

Ville Tolvanen
2016-06-18 10:21:55

Kiitos Erja! En osaa välillisistä vaikutuksista sanoa, mutta kyllä tämä maa ravistelua tarvitsee! Eteenpäin! V

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.

Ville Tolvanen
2016-06-18 10:21:04

Yritetään! V

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.

Niko
2016-06-18 01:22:52

Loistavaa Ville, olet ihan paras äijä kehumaan itseäsi! Hienosti vedetty, vuodesta toiseen.

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.

Ville Tolvanen
2016-06-18 10:22:38

Kukapa kissan hännän nostaa jos ei.... Tuloksia haastetaan ja kysytään eli siis vastataan. Yksinkertaista. V

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.

Perttu Ahvenainen
2016-06-18 13:24:48

Näytä älä väitä! Respect Ville ja hyvää lomaa.

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.

V
2016-06-18 13:27:37

Kiitos Perttu! Näin tehdään nyt ja jatkossakin! V

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.

Sakari
2016-06-18 14:19:56

Muista Ville antaa myös aikaa itsellesi ja perheellesi sekä nauttia Suomen suvesta lomaillen ilman some-päivityksiä.

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.