Katalogielämä

19.04.2016 | Johtaminen | Ville Tolvanen

Katalogielämä

Löydämme meitä pukevan brändin edustamaan kaikkia elämämme valintoja.

Jokaisella meillä on ajatus automerkistä, jolla menestyjä ajaa, kellosta joka huutaa vaurautta ja vaatemerkistä, joka erottaa tavallisen erilaisesta.

Huonoimmillamme vajoamme palvomaan katalogielämää.

On luontevaa kuvata arvojaan ja valintoja niitä tukevilla merkkituotteilla. Brändit ja niiden kaipuu on syvällä biologiassa. Brändeistä kieltäytyminen on sekin valinta. Onnistumalla kiertämään tutuimmat katalogiat ja stereotypiat sinusta kasvaa varmasti yhteisössäsi erottuva brändi.

Olet osa katalogielämää halusit sitä tai et.

Mitä sitten kun koti on kuin sisustuslehti, auto menestyvien miesten merkkimyymälästä, rillit valtiomiehen mukaiset ja kello kirkkaampi kuin veden pinnalla keimaileva aurinko? Mitä ihmisestä jää jäljelle markkinamiesten juonien jälkeen.

Onko johtajalla persoona vai haarniska arjen valintoja pukemassa?

Jokaisen on syytä pysähtyä pohtimaan, kuinka paljon muiden punomat juonet elämästä ja menestymisestä asettavat intohimoja tai paineita omaan tekemiseemme. On hyvä pohtia arvovalintoja kuluttamisen ja siitä kieltäytymisen välillä. On hyvä miettiä ja ketä ja miten edustamme. On syytä ajatella millaisen arvokertymän tehty kulutusvalinta rakentaa. On hyvä luoda ajatus muustakin kuin huvitukseen asti tutunnäköisestä ja tuoksuvasta katalogielämästä.

Kuka sinä olet ja mitä aidosti edustat? Miksi et antaisi arvojesi ja valintojesi soida kirkkaana arjessa ja juhlassa. Ole siis se muutos, jonka haluat maailmassasi nähdä. Pohdi hetki, oletko ehkä tietämättäsi oman elämäsi John Lennon vai Elton John?

JAA

[et_social_share]

KIRJOITA KOMMENTTI

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.