Jumitus

22.02.2016 | Kasvu | Sami

Jumitus

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text text_lead=”yes”]Jokainen meistä haluaa onnistua. Suurin osa meistä haluaa myös menestyä. Jaamme enemmän yhteisiä huolia ja asioita kuin ehkä arjessa osaamme ymmärtää.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Meille on siunattu välillemme älykäs ääntä, kuvaa, tekstiä ja ajatuksia välittävä verkosto. Internet yhdistää meitä yli fyysisten, henkisten ja sosiaalisten rajojen. Antakaamme sille mahdollisuus auttaa meitä pyrkimyksissämme.

Tarvitsemme toisiamme omien ja yhteisten tavoitteiden saavuttamisessa. Arki on parempi kun se jaettu saman- ja erimielisten kanssakulkijoiden välillä. Jokainen meistä ansaitsee ja tarvitsee apua onnen ja onnistumisen luomisessa.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row row_height_percent=”30″ back_image=”44779″ overlay_color=”color-xsdn” overlay_alpha=”50″ gutter_size=”3″ shift_y=”0″][vc_column column_width_percent=”100″ position_vertical=”middle” align_horizontal=”align_center” overlay_alpha=”50″ gutter_size=”3″ align_medium=”align_center_tablet” medium_width=”0″ align_mobile=”align_center_mobile” shift_x=”0″ shift_y=”0″ z_index=”0″ width=”1/1″][vc_column_text]

”EN SUOSTU NÄKEMÄÄN TULEVAA, JOSSA RUOTSALAISET OMISTAVAT SUOMALAISET YRITYKSET”

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Lopetetaan siis jumitus omissa poteroissamme. Unohdetaan häpeä ja annetaan yhteiselle ja toisillemme mahdollisuus vaikuttaa ja vaikuttua. Jaetaan tietoa, tunteita ja osaamista surutta. Jokainen joka ymmärtää antaa, saa varmasti myös omalle matkalleen.

En suostu jumittamaan juntturoiden joukossa. Jakamisen ääntäni ei vaienna mikään. En suostu uskomaan, etteivät suomalaiset pärjää tulevissakin tyrskyissä. En halua uskoa, ettei suomalaisesta yhteisöstä tai yrityksestä ole tarinankertojaksi saati rohkeaksi sisältömarkkinoijaksi. En suostu näkemään tulevaa, jossa ruotsalaiset omistavat suomalaisten yritykset.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Aion siis jakaa jatkossakin. Aion käyttää kaiken tarmoni suomalaisen kilpailukyvyn kasvattamiseksi. Aion olla enemmän väärässä kuin oikeassa jatkossakin. Aion omalta osaltani pitää huolta, ettei yksikään näköpiirissäni oleva kivi jää kääntämättä. En aio antaa juntturoille periksi.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

JAA

[et_social_share]

KIRJOITA KOMMENTTI

Sanna Jylänki
2016-02-22 06:48:09

Tällä samalla olen mennyt jo vuosia, välillä väsähtäen, välillä kovaa paahtaen. Yhdessä on helpompaa toteuttaa tätäkin!

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.

Heini Holappa
2016-02-22 08:30:57

Olipas ihana lukukokemus heti maanantain aloitukseksi. Kiitos.

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.