Paremmin

19.01.2016 | Blogi | Ville Tolvanen

Paremmin

Voisiko kaikki elämässäsi olla yksinkertaisesti paremmin?

Mitä jos tämä vallitseva arki ei olisikaan kaikki mitä elämällä on meille annettavana? Voisimmeko sittenkin toivoa olevamme vieläkin terveempiä, vauraampia ja onnellisempia. Luommekohan sittenkin itse lähes kaikki oman elämämme rajoitukset?

Mitä jos kaikki ympärilläsi olisi vieläkin paremmin kuin tänään tai huomenna? Mitä tekisit jos olisit lottovoittaja? Taidat ollakin, muttta et ole vain vielä alkanut toteuttamaan lottovoittajan elämääsi.

Se ei ole rahasta, vaan asenteesta kiinni.

Tarvitsemme murheita. Tarvitsemme tuskaa ja haasteita. Moni meistä kulkee stressillä ja sen luomalla adrenaliinilla. Jos ongelmia ei ole, synnytämme niitä ympäristöstämme. Sehän on toisaalta hyväkin juttu.

Rakentava stressi on hyvien tulosten polttoainetta.

Maailma on viimeiset vuosisadat aina korvannut itsensä entistäkin paremmalla versiolla. Tasa-arvoisesempi, turvallisempi, terveempi ja vauraampi. Silti jaksamme pelätä huomista ja jokaista muutosta tulevana maailmanloppuna. Mitä jos tänään uhka kuvan sijaan piirtäisitkin oman kuvasi tulevasta paratiisista? Pääsetkö sinne elämään heti tänään vai vasta huomenna?

Paljon ihania kysymyksiä.

JAA

[et_social_share]

KIRJOITA KOMMENTTI

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.