Jäähyväiset

01.04.2015 | Blogi | Ville Tolvanen

Jäähyväiset

Vajaan neljän vuoden ja 757 julkaistun ajatuksen jälkeen on aika jättää jäähyväiset ”mustalle laatikolleni” tässä ajassa, muodossa ja tahdissa.

Paljon on opittu, ansaittu ja yhdessä koettu. Olen etuoikeutettu ihmisten suostuessa jakamaan tarinoitani. Nyt on aika ottaa etäisyyttä ja synnyttää uutta. Ehkäpä ajatustyössä syntyy myös uusi tapa kommunikoida.

Tolvanen jää tauolle suosionsa huipulla. Ensimmäisen vuosineljänneksen aikana blogiani luki 30.000 ihmistä 50.000 kertaa ja synnytti yli 150.000 sivulatausta. Kiitos lukuisista kommenteista, jakamisesta ja ideoiden välittämisestä.

Etsin uusiutumista ja uutta tapaa viestiä. Olen kiinnostunut radiosta, kirjoittamisesta muidenkin medioihin ja ajatusten vaihtamisesta kaikilla eri tavoilla. Jatkan julkista puhumista ja vaikuttamista Digitalist -verkostossa. Etsin mahdollisuuksia hyödyntää osaamistani liiketoiminnan, brändien ja yhteisöjen rakentajana.

Tämä aika on muuttanut työelämäni lähes täydellisesti! Kaksi suurinta opetusta ovat olleet häpeästä luopuminen & näyttäminen väittämisen sijaan.

Kiitos kaikille!

Halataan kun kohdataan,

V

 

ps. aloittaessani pohdin voiko liiketoiminta-aiheinen blogi tuntemattomalta ihmiseltä ansaita miljoona sivulatausta. Luku tuntui alussa täysin mahdottomalta. Nyt se tuli täyteen. Hämmentävä on verkon vaikutus.

2015-03-29 11.38.24 am

 

JAA

[et_social_share]

KIRJOITA KOMMENTTI

Jukka Niemelä
2015-04-01 04:19:29

Aprillia!

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.

Toni Keskinen
2015-04-01 04:35:26

On se Ville mahtava saavutus! Rutistuksesi on kertakaikkiaan upea yhteiskunnallisen tason vaikutuksen rakentaja. Huipulta on helppo katsella uutta suuntaa :)

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.