Instagram

08.03.2015 | Blogi | Ville Tolvanen

Instagram

Täytyy kehaista palvelua ihan näin avokeittiössä.

Instagramista löytyy helposti melkein mitä tahansa. Yrityksiä, brändejä, valokuvaajia, bloggaajia, kellokauppiaita, suunnittelijoita, sinkkuja, nuoria, vanhoja, tapahtumia ja kohtaamisia. Tälläistä ei ole ennen ollut.

Ryhdy seuraamaan aihepiirejä joita itse arvostat. Pyydä sovellusta ehdottamaan kuvia ja ihmisiä joita kannattaisi seurata. Hetken päästä löydät hahmoja, joita et uskonut olevan olemassa. Aitoja, muovisia, kiinnostavia, outoja ja surullisia. Elämän koko kirjo aiheen, asenteen, hakusanan tai kuvan mukaan. Lähes yhtä innostavaa kuin #Twitter pari vuotta sitten. Isona erottuvuutena  aidosti glogaali, kypsempi ja visuaalisempi maailma. Hajurako #Pinterestiin artistien ja ihmisten omat kanavat joita vaalitaan huolella.

Ehdottamasti mielestäni parasta somessa juuri nyt. Sukella seuraamaan tapahtumien, harrastusten, tyylien, taiturien ja ammattilaisten maailmaa!

#V

Ps. ennenkuin kysyt mitä kannattaisi seurata, ala seuraamaan 50+ tiliä ja teemaa jotka kiinnostavat. Sitten sovelluskin osaa vinkata oikeaan suuntaan.

JAA

[et_social_share]

KIRJOITA KOMMENTTI

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.