Rohkea Eskimo

02.03.2015 | strategia | Ville Tolvanen

Rohkea Eskimo

On äärimmäisen rohkeaa nostaa asiakaskokemus yrityksen strategian keskiöön.

Erityisen rohkeaa se on teollisuusyritykseltä, jolla vielä vuosi sitten oli kymmeniä tuoteryhmiä ja vähän aiemmin tukullinen erilaisia brändejä.

Rohkea Eskimo Finland on poikkeuksellisen kiinnostava yritys. Yrityksen kasvolliset omistajat uskaltavat kyseenalaistaa ja pohtia pitkälle tulevaan. Eskimon tulevaisuutta ei määrittele osaaminen, historia eivätkä aiemmat merkkiteot. Tulevaisuus on asiakastarpeiden, osaavan henkilöstön ja kumppaneiden käsissä.

Tuntuu siltä, että tässä ajassa juuri kasvolliset omistajat ymmärtävät ohjata yrityksiään kohti uudenlaista, avoimempaa, kovempaa ja digitalisoituvaa maailmaa. Tulevaisuuteen on katsottava rohkeasti omaa tekemistä ja toimintaansa uudistaen. Eskimot uskaltavat kyseenalaistaa lähes kaiken. Uudistumisessa päivittyy niin strategia, organisaatio, valikoima kuin viestintäkin. Yrityksen kulttuuri ja luottamus ihmisten välillä antavat tähän mahdollisuuden.

Eskimot ymmärtävät jatkuvan muutoksen olevan uusi normaali.

Kauppalehti julkaisi tänään hienon artikkelin yrityksen muutoksesta, tavoitteista ja tulevasta. Sain hetken olla mukana tässä hienossa matkassa. Vastasin myöntävästi kutsuun kantaa vastuuta tulevaisuuden ja muutoksen onnistumisesta yrityksen hallituksessa. On hienoa kun yrityksen omistaja uskaltaa sanoa missionsa ja yrityksen asiakaslupauksen ääneen kaikkialla. Taistelemme parhaiden makujen puolesta!

Kauppalehden juttu: http://www.kauppalehti.fi/uutiset/eskimo-kaantyy-asiakkaan-puoleen/KZEyT447

Katso myös Tuukka Temosen ohjaama hieno elokuva, joka kiteyttää ”Suomen halatuimman” yrityksen tarinan. Lisää tälläistä! Kiitos luottamuksesta.

Ja Eskimon tiedote uudesta strategiasta:

http://www.eskimofinland.fi/uutiset/

JAA

[et_social_share]

KIRJOITA KOMMENTTI

Jari Sutinen
2015-03-05 11:25:58

Tälläinen tiedote siellä ensimmäisenä on: "Käyttökatko Eskimon verkkokaupassa ke 11.2.2015."

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.