Hyvintekemisen taide

05.12.2014 | Blogi | Ville Tolvanen

Hyvintekemisen taide

Sotkemme usein hyvin ja kalliiin tekemisen. Rimpuilemme aivan liikaa resurssien ja budjettien kanssa. Hyvin ja hyvän tekeminen ei ole budjetista kiinni. Parasta syntyy asenteella, keskittymisellä, riittävällä osaamisella ja oikeilla kumppaneilla.

Kohtaan yhteisöjä, jotka eivät tahdo saada aikaiseksi. Sanon heille, että minulla ei ole koskaan ollut ongelmia saada aikaiseksi. Olen toiminut alihankkijana yli vuosikymmenen. Tulokset ja tyytyväisyys on saavutettava asiakkuuden jatkumiseksi.

En tiedä voittaako kukaan koskaan suurimmalla budjetilla urheilussa. En usko menestyksen olevan myytävänä. Se on ainoastaan saavutettavissa niille, jotka sitä eniten haluavat. Tai heille, jotka haluavat tehdä hyvin ja hyvää lopputuloksista tai ympäristöstä riippumatta.

Näen paljon hankkeita, jotka on tehty käsittämättömän isolla rahalla. Parhaat tekijät, kumppanit ja riittävät resurssit katastrofaalisilla lopputuloksilla. Ei menestyminen lähde optimoinnista vaan intohimosta, sitoutumisesta ja paneutumisesta asiaan.

Ensi viikolla uudistamme Digitalistin. Hanketta on tehty pienellä rahalla ja suurella intohimolla. Aikaa ja osaamista on käytetty paljon rahaa enemmän. Asiakkaita on kuunneltu ja tekijöitä haastettu loputtomasti. Katsotaan mikä sille tekemiselle on vastaanotto. Kihelmöi päästä välittämään ja jakamaan uudessa palveluympäristössä.

Parhaat tarinat syntyvät usein ilman suuria rakenteita. Parhaat tallenteet luodaan tiloissa, jossa menestyminen on intohimon sivutuote. Raha seuraa niitä, jotka pystyvät ohittamaan sen. Tekemään hyvää ja hyvin olosuhteista riippumatta. Älä väitä vaan näytä. Unohda ympäristösi ja toteuta unelmasi. Motivoitunut ihminen, joka tekee mitä rakastaa on lähes pysäyttämätön.

JAA

[et_social_share]

KIRJOITA KOMMENTTI

Kristian Virtanen
2014-12-05 17:21:31

Terve Ville.

Erittäin hyvä ja inspiroiva artikkeli.

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.