Inspiraatio

24.10.2014 | Blogi | Ville Tolvanen

Inspiraatio

Miksi sinä menet töihin? Ohjaako sinua halu selviytyä lasten kasvattamisesta, asuntolainasta ja työpaikan säilyttämisestä? Vai teetko sitä mitä rakastat? Oletko intohimoinen opettaja, muusikko, kirjailija tai suunnittelija? Tekisitkö samaa työtä jos olisit upporikas? Osana tulevan suunnittelua yritän varmistaa, että teen sellaista mitä aidosti haluan.

Inspiroidun artisteista. Taiteilijoista, kirjailijoista, muusikoista ja esiintyjistä. Rakastan ihmisiä, jotka tuottavat itsestään jotain ja antautuvat ammatilleen. Ajattelen että sairaanhoitaja, opettaja, arkkitehti tai pastori voi aivan hyvin olla oman ammattinsa artisti. Arteesaani, joka haluaa nähdä työnsä jäljen.

Kerta toisensa jälkeen huomaan insipiroituvani ammattilaisista jotka mediallistavat tekemisiään. Altistuvat, julkaisevat ja antautuvat elämään itseilmaisun ja osaamisen varassa. Erityisesti pidän Dave Grohlin persoonasta ja tavasta johtaa Foo Fightersia. Musiikkia, kiertueita, tallenteita, dokumentteja ja elokuvia. Dave jakaa ”kaiken” tekemisensä. Musiikkinsa taustat, kehittämisen, tunnelmat ja levittämisen. Foo Fighters taitaa modernin mediaympäristön ja hallitsee ajatuksen avokeittiöstä. Fanit saavat sisältöä, tarttumapintaa ja parempia kokemuksia musiikin ja bändin elämän seuraamiseen.

Rakastan myös ohjaajien ja nykytaiteilijoiden omistautumista ammatilleen. Omaa linjaa tehdään leivän leveydestä piittaamatta. Käsittämätön usko ja halu luoda näyttävät ajavan tekemistä. Uskon monen taiteilevan siksi, ettei yksinkertaisesti pysty olemaan taiteilematta.

En pidä itseäni artistina, mutta inspiroidun heidän tavastaan harjoittaa ammattiaan. Pidän itseäni myös keskinkertaisena joukkuepelaajana. Rakastan ihmisiä, kohtaamisia ja uusien haasteiden ylittämistä hyvän porukan kanssa. Pidän enemmän ajatuksesta me kuin minä. Haluan muistaa hetket jossa me ylitimme itsemme pelkän itseni sijaan.

En näe mitään syytä tehdä työtä paremmasta rahasta. Raha mahdollistaa, mutta ei rikasta elämää eikä sen parhaita hetkiä. Raha rauhoittaa, mutta ei tyydytä luomisen halua ja tarvetta. On hienoa jos asialla tienaa hyvin, mutta tärkeämpää on sen tuottama täyttymys päivässä, viikossa ja vuodessa.

Eniten tyydytystä saan työssäni haastavien hankkeiden onnistumisesta. Muutosjohtamisesta, parempien yritysten muotoilusta ja yllättävienkin yhtälöiden kuten Digitalist Networkin onnistumista. Rakastan ajatusta siitä ettemme voi tietää mitä ensi vuonna tapahtuu, mutta tavoittelemme vuodesta entistäkin parempaa. Rakastan intohimoista suhtautumista asioiden kehittämiseen ja parantamiseen. Haastan itseäni syvällisempään, parempaan ja toimivampiin sisältöihin ja lopputuloksiin. Annan itsestäni kaiken asiastani ja osaamisestani kiinnostuneille.

Elämä on polku, jota on hieno kulkea yhdessä yhteisen vision jakavien kanssa. Elämä on onnellinen kun sen jakaa oikeiden ihmisten seurassa. Olkaamme onnellisia maailman hyväksyessä meidät sellaisina kuin olemme. Meistä jokainen saa luvan ja tilan löytää oman inspiraationsa yhdessä hyvässä seurassa. Asioiden jakaminen on ihmisistä ja asioista välittämistä. Tehdään sitä mikä eniten inspiroi. Kaikki muu tulee kyllä riittävän ja osaavan yrittämisen mukana.

JAA

[et_social_share]

KIRJOITA KOMMENTTI

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.