Jälkisanat

28.06.2014 | Blogi | Ville Tolvanen

Jälkisanat

Päättynyt kevätkausi 2014 oli antoisa. Olen siitä nöyrän kiitollinen. Sain suunnitella, ideoida, pohtia, väittää ja muotoilla monipuolisesti, haastavasti, näyttävästi ja olla mukana uudistamassa mielenkiintoisia yrityksiä. Kiitokset siitä luottamusta osoittaneille asiakkaille. Kiitos myös verkostolle, joka teki hankkeista totta.

Sain puhua, vaikuttaa ja kirjoittaa niin paljon, että tekee mieli kuunnella, syventyä, pysähtyä ja kehittää tekemisen laatua. Etsin yhä omaa ääntäni ja uusia tapoja luoda, kehittää, uudistaa ja uudistua. On hienoa kun matka voi olla alussa, pitkällä ja vauhdissa samanaikaisesti. Vastaukset onnistumisesta, menestymisestä ja onnellisuudesta löytyvät hiljentymällä omista ajatuksista.

Tunnen olevani erilainen kuin suurin osa tuntemistani konsulteista. Omistaudun työlleni intohimolla, joka kuluttaa paljon energiaa ja tekee siitä ristiriitaista. Minulla on vahva viha- ja rakkaussuhde työhöni. Haluan enemmän kuin onnistuneen projektin. Haluan luoda, tuottaa teoksia ja parempia yrityksiä. Jokaisen työn tarkoitus on viedä tekemistä eteenpäin ja onnistua entistäkin paremmin.

Rakastan muotoilua, taidetta, hyvää liiketoimintaa ja osaamista. Innostun uudesta ja uuden luomisesta, rakastan vanhaa ja sen uudistamista hyvällä maulla. Vihaan kustannuksia, kuluttamista ja tekemistä rakenteiden, organisaation tai politiikan takia. Etsin yhä paikkaani maailmassa.

Jokainen työ on tärkeä, erilainen ja yritän tehdä siitä edellistäkin paremman. Sielustani irtoaa joka kerta murunen kun uusi hanke muuttaa maailmalle muiden hoidettavaksi ja paranneltavaksi. Kaipaan jatkuvuutta ja syventymistä isomman hankkeen rakentamiseen.

Aloitan syyskauden puhtaalta pöydältä. Vanhempana, viisaampana ja kokeneempana kuin koskaan aikaisemmin. Ajatuksesta tulee hyvä olo, on hienoa sekä tehdä jotain uutta ja erilaista, hyödyntää kaikki aikaisempi, että uudistaa vanhaa entistäkin paremmaksi. Olkoon syksy 2014 hyviä valintoja täynnä.

Tolvasen juttuja kävi näkemässä keväällä lähes 50.000 lukijaa 82.000 kertaa aiheuttaen 182.615 sivulatausta. Mielessäni merkittävät luvut lähes kuukauden tauosta huolimatta. En osaa sanoa mihin blogini on juuri nyt matkalla tai jatkuuko se. Tekisi mieli kirjoittaa jokainen mielipide uudestaan, syventää niitä ja rakentaa parhaista jonkinlainen kollaasi. Blogini on päiväkirjani verkossa, matka itseeni ja kanava ajatusteni ilmaisuun. Katsotaan riittääkö aikaa tai innostusta jatkaa dokumentointia.

Kiitos asiakkaille ja kumppaneille huikeasta keväästä. Kiitos perheyrityksille luottamuksesta ottaa ulkopuolinen lähelle sorkkimaan yrityksen tulevaa. Kiitos levottomuutta sietäneille ja ajatuksiani jakaneille. Olen onnekas saadessani tehdä töitä kanssanne. Tarvitsemme toisiamme sillä yhdessä olemme jatkossakin taatusti enemmän. Siksi jakaminen on välittämistä ja verkostot tulevaisuuden öljy.

JAA

[et_social_share]

KIRJOITA KOMMENTTI

Lisää kommentti

Kommenttisi moderoidaan tarvittaessa.